Počeli radovi na izgradnji novog šoping centra

Reč je o investiciji kompanije MPC Properties, najvećeg investitora u regionu Jugoistočne Evrope, koja će u ovaj objekat uložiti više od 100 miliona evra.

Novi šoping centar, čije je otvaranje planirano početkom 2020. godine, će svojom izgradnjom obogatiti sadržaj na lokaciji gde postoji izuzetna potreba za modernom šoping destinacijom. Zahvaljujući ovoj investiciji, preko 150 najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova svojom ponudom će oplemeniti ovaj deo Beograda.

Pored lokacije, šoping centar biće prepoznatljiv i po inovativnom konceptu koji prati poslednje svetske trendove u retailu sa više otvorenih površina, puno prirodnog svetla i zelenila, a sve sa ciljem da se potrošačima pruži maksimalni ugođaj boravka i kupovine. Moderan i urbani dizajn objekta idejno je rešenje poznatog internacionalnog arhitektonskog biroa Chapman Taylor iz Dizeldorfa.

Visokokvalitetan koncept šoping centra karakterisaće i posebno kreiran zakupački mix, sa zvučnim internacionalnim i regionalnim imenima, koji će ovoj lokaciji obezbediti sadržajnu ponudu, od modnih i sportskih brendova, preko bioskopa do supermarketa i bogatog gastronomskog izbora sa kafićima i restoranima.

Novi šoping centar još jedna je u nizu investicija kompanije MPC Properties, koja je na tržištu poznata i po tome što u svom vlasništvu ima najveći šoping centar u regionu, UŠĆE Shopping Center. Ova investicija će objediniti ekspertizu i bogata iskustva koja kompanija poseduje, ali i obuhvatiti poslednje svetske trendove u retail industriji.

Pogledajte još