PUCA NA VISOKO: Kija Kockar ima velike planove, Slobodan je završena priča!

Kontroverzni rijaliti par razveo se u utorak popodne u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, a Kija otkriva planove za dalje.

- Sa Slobodanom ću ubuduće imati strogo poslovni odnos. To što mi je uradio neka ide na njegovu dušu. S druge strane, ja ću biti tu za njega da mu pomognem šta god da treba. Sloba takođe i meni pruža podršku, što je i normalno zameram mu što to nije uradio još na mom prvom nastupu u Beogradu, ali eto, iskupio se dolaskom u budvansku diskoteku kada je doneo ruže - kaže Kija i kroz osmeh dodaje:

- Nadam se da će prema sledećoj ženi biti bolji i veći džentlmen nego što je bio prema meni. Bog mi je dao znak da uđem. Možda nije trebalo na takav način jer ništa od ovoga što sam dobila ne može da izbriše ono kroz šta sam sve prošla.

Na pitanje da li bi se pomirila sa Slobodanom, kaže:

- Da ga ne znam možda bih mislila da treba da se pomirimo, ali on je završena priča - rekla je ona.

S obzirom na to da uveliko nastupa sa bendom "Ministarke", Kija nam je otkrila sa kim bi volela da snimi duet, iako nas je njen odgovor pomalo iznenadio.

- Mislim da bi Ceci bio pun pogodak da snimi sa mnom duet zato što smatram da bi to bilo nešto poptuno drugačije. Već sam čula jednu pesmu koja bi bila dobra za nas dve. Jako volim Milicu Pavlović i sa njom bi mi bila čast da snimim. A od muških pevača tu su Dino Merlin, Zdravko Čolić - rekla je Kija koja puca samo na visoko.

Od stjuardese do pevačice put je bio kratak. Ipak, kako ona kaže, nikada više ne bi letela. Bar ne kao stjuardesa. Iako je u poslednje vreme mediji spajaju sa mnogim muškarcima, ona tvrdi da je sama.

- Otvorena sam za novu vezu, ali za sada nema nikog na vidiku. Znam da bi mnogi želeli da me spoje sa nekim muškarcem, ali sam sama. Ja bih jako bolela da nađem nekoga i da se zaljubim, ali nema - rekla je i dodala:

- Mnogo mi je bilo naporno da radim kao stjuardesa. Ovako imam nastupe dva puta nedeljno i uživam. Više neću biti stjuardesa, sada bih volela da imam svoju avio kompaniju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još