Za četvrtak, 10. jun 2010. godine

BEOGRAD, 10. juna 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju incidentu na Novom Beogradu u kome su učestvovali pripadnici obezbeđenja Predraga Rankovića i Ljubiše Buhe, kao i izjavi pripadnika zemunskog klana Sretka Kalinića koju je dao hrvatskoj policiji, nakon što je ranjen u Zagrebu.

BLIC - O incidentu na Novom Beogradu pod naslovom "Peconijevo obezbeđenje pucalo na Čumeta". List piše da je jedan od osuđenih za ubistvo premijera Zorana Đinđića Sretko Kalinić priznao hrvatskoj policiji dva ubistva koja je počinio kao pripadnik Zemunskog klana - "Kalinić priznao dve likvidacije".

VEČERNJE NOVOSTI - "Kalinić odao klan", o priznanju ranjenog pripadnika Zemunskog klana Sretka Kalinića.

DANAS - List piše da je policija u Hrvatskoj na tragu optuženima za ubistvo Zorana Đinđića - "Klan likvidirao i za hrvatsko podzemlje". O prihodima funkcionera u Srbiji pod naslovom "Tanko pokriće za luksuzan život". O prvim danima srpske reprezentacije u Južnoj Africi - "Mir vlada u hotelu, ludnica na ulicama".

POLITIKA - "Rankovićevo obezbeđenje pucalo na Buhu", list piše da je na Novom Beogradu kolonu vozila sa Predragom Rankovićem Peconijem preseklo vozilo u kome se nalazio Ljubiša Buha Čume. O tome kakve se namirnice prodaju u Srbiji u tekstu "Oprezno sa rokovima trajanja".

dob/dar

Pogledajte još