ŽIVOT I SMRT DŽONA GOTIJA: Džon Travolta kao čuveni mafijaški bos

U pitanju je biografska priča o italijansko-američkom lideru kriminalne porodice Gambino iz druge polovine prošlog veka. Priču pripoveda Gotijev sin Džon Džunior, a radnja prati njegov život od detinjstva u siromaštvu do uspeha u podzemlju Njujorka.

Kevin Konoli potpisuje režiju ovog filma, dok su scenario napisali Lem Dobs i Lio Rosi. Pored Travolte, u filmu glumi i njegova supruga Keli Preston, a pojavljuju se još i Spenser Lofranko, Pruit Tejlor Vins, Stejsi Kič i mnogi drugi.

- Radeći blisko sa porodicom Goti, želeo sam da prikažem Džona Gotija što realnije moguće – kao dobrog, lošeg i opasnog. Mislim da film ne ulepšava nijedan aspekt Gotija kao kriminalca. Ali, u isto vreme, nadam se da sam pokazao i koliko je voleo svoju porodicu, kako je bio lojalan svojim ljudima i da je bio heroj među radničkom klasom koju je njegova organizacija štitila. Sada bolje razumem izreku - "Čast među lopovima" - objašnjava reditelj Kevin Konoli.

Dobitnik nagrade Gremi, muzičar Pitbull, radio je muzku za film "Život i smrt Džona Gotija". Osim što je debitovao kao filmski kompozitor, višestruko nagrađeni tekstopisac, muzički producent i pevač, takođe je napisao i izveo originalnu pesmu za odjavnu špicu filma.

Film "Život i smrt Džona Gotija" stiže u bioskope širom Srbije 30. avgusta, a do tada pogledajte trejler koji će ostaviti bez daha sve ljubitelje ovog žanra.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još