MILAN O SUSRETU GOCE DŽEHVEROVIĆ I RANKOVIĆEVOG OCA: Osudili su je, jer su mislili da je želela da se osveti Anđelovoj porodici!

Međutim, oni su se dotakli i teme o raskidu koji se dogodio između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, a Darko ga je upitao šta misli o susretu koji se dogodio između Gordane Džehverović i Anđelovog oca sa kojim nije u dobrim odnosima.

- On je izrazio želju da upozna Gordanu, ali Teodora nije znala da li da se složi sa tim, jer se bojala kako će Anđelo reagovati na to. Gordana je ipak to uradila i videla sa se sa njim. Anđelov otac nije nijednu lošu reč rekao o svom sinu, a ni o Teodori, a mnogi su osudili nešto kao da je ona htela da se osveti zbog toga što oni nju nisu prihvatili, pa je zato otišla da se vidi sa njim. Gordana je shvatila da je on bio jedini koji je podržao njihovu vezu. Anđelo je odrastao sa majkom, bakom i ujakom i baš je vezan za njih. On se jednom zahvalio Teodori što ga je naučila da voli, a ima 25 godina. Ja sam pravu ljubav osetio u prvom srednje. Ja sam imao 15 i po godina kada sam bio u vezi dva meseca i kada sam došao kući i rekao mami da hoću da se ženim. Mislim da je Anđelo još dete u glavi i da mora da preduzme nešto da stasa, ali je mnogo dobar i obrazovan dečko - rekao je Milan.

Šta je još Milan ispričao o ovoj temi pogledajte detaljno u nastavku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.