DRAGANA MIĆALOVIĆ OTVORENO O FILMSKIM ANGAŽMANIMA: Ne prihvatam svakakve uloge, neka pričaju da sam loša glumica!

Dopada mi se osećaj dok sam na pozornici, ali serija je moje prvo iskustvo i tu se najbolje osećam. Svaki dan mi donosi nešto drugačije. Naravno, volela bih da dobijem neku filmsku ulogu, ali da se zna – nisam glumica koja sve uloge prihvata pošto-poto. Mnogi kažu: ‘Glumac si, ti moraš sve’. Ja se s tim ne slažem, iako je to možda istina. Sve što radim, radim prativši svoj instinkt i ne mogu da radim nešto što se kosi s njim. Ja se ne bih osećala dobro. Neka kažu da sam loša glumica, nema veze – jednom prilikom priznala ona.

Još ulogom Anđe, Dragana je oduševila sve ljubitelje domaćih serija, a ona trenutke sa seta čuva u najlepšem sećanju.

To je definitivno jedan od najlepših projekata u kojima sam učestvovala i među prvim ozbiljnijim stvarima koje sam snimala. Zato mogu da kažem da sam imala sreću da sam radila pored takvog reditelja i glumačke ekipe koja mi je mnogo pomogla. Svi se, kada gledamo reprizu serije, dopisujemo porukama i svi slično razmišljamo i želimo da se to vreme vrati – rekla je Dragana.

Njoj je, takođe, veoma drago i zbog toga što je dobila priliku da učestvuje u projektu koji prati jednu epohu sa različitom kostimizacijom.

Ja u duši živim u tom vremenu. Ja sam uvek za tu epohu – priznala je ona.

U “Sinđelićima”, Dragana tumači lik Kasje, koju će publika ponovo moći da prati od septembra.

Nastavljamo ‘Sinđeliće’, novu sezonu, i mnogo se radujem. Imali smo pauzu, a ljudi su već počeli da pitaju kada će biti prikazan nastavak. Eto od jeseni ponovo dogodovštine koje ćete svi voleti. Volim da radim tu seriju i ekipa je odlična. Osim toga, pripremam još jednu seriju, ali o tom – potom – bila je misteriozna ona.

Na pauzama od snimanja uvek je za ludovanja sa ekipom.

Svaku pauzu koristimo da se igramo po studiju. Nikad se ne odmaramo. U poslednje vreme imamo naviku da se igramo šuge, a zatim ratujemo. Pustimo muziku iz ‘Otpisanih’, podelimo se u dve ekipe i igra kreće. Uveče je najsmešnije. Dešava nam se da na kraju snimanja, umesto umora, osećamo histeriju i dobijamo napade smeha, pa i tada divljamo. Mi se na snimanju ponašamo kao petogodišnjaci – ispričala je svojevremeno.

Izvor: Blic.rs
Foto: hipokampelefantokamela/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.