NE TREBA MI TAKVA POPULARNOST: Vuk Mob priznao da se kaje zbog veze sa Kijom

On je u intervjuu otkrio nepoznate detalje i priznao da li se kaje.

Da li bi se pomirio s Biljom ukoliko bi ti ona oprostila?

- O tome ne želim da pričam. Ne dovodi se u pitanje da li ona može da mi oprosti, nego to što ja ne mogu da oprostim sebi što sam je povredio. Nisam povredio samo svoju devojku i verenicu, nego i svog najboljeg prijatelja. Smatram da nisam loša osoba, ali eto, desilo mi se i na greškama se uči. A to da li bih ponovo bio s njom, o tome ne bih jer je to teška priča, duboka i bolna priča. Nikad se ne zna ta nosi dan šta nosi noć.

Da li se kaješ zbog svojih postupaka?

- Generalno se kajem što je ta priča izašla u javnost, ta neka navodna veza i zato što je Biljana najviše povređena zbog toga, a to nije zaslužila. Ja sam ispao loš i apsolutni krivac što sam dozvolio da priča toliko ode i izađe u medije. Sada ne vredi plakati nad sudbinom ali činejnica je da mi je jako žao što je sve tako ispalo.

Da li si očekivao da će tvoja veza s Kijom biti toliko medijski ispraćena?

- Znao sam da će medijima ta navodna veza biti intresantna, ali da će baš izaći ovakva sapunica, nisam očekivao. Nisam mogao da zamislim da će se napraviti neki nastavak "Zadruge" od cele priče.

Kako komentarišeš mišljenje pojedinaca da si u vezu sa Kristinom ušao zbog marketinga?

- Ne obazirem se na te komentare, budući da sam do sada pokazao da mi takva popularnost ne treba. Meni nastupa ne manjka. Ja sam karijeru digao na zavidan nivo i bez Kije i te priče.

Mnogi osuđuju tebe i Kiju što ste otpočeli vezu dok si još bio veren.

- Kada sam upozano Kiju, Biljana i ja nismo tada bili zajendo. Raskinuli smo pre toga, samo nisam imao potrebu da to javno pišem. Tek kada su krenule priče kako varam Bilju sa Kijom, ja sam okačio na Instagram da nisam vrene i da se ogradim od cele priče.

U kakvim si odnosima sa Kijom?

- U okej smo odnosima. Sada se ne družimo, ona je po Crnoj Gori, radi, ja radim po Bosni i to je to.

Izvor: Srpski telegraf/Alo
Foto: iamvukmob/Instagram

Pogledajte još