ANABELA OPASNO PRETILA MATOROJ: Gepekovaću te kepecu, Sanja će ti mahati

Gostujući u emisiji "Zadruga, narod pita", Matora je ispričala šta je najviše zamerila ovoj bivšoj cimerki koja je bila u ljubavnoj vezi sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

- Ta poslednja nedelja i ono što je bilo sa Sanjom... Tada sam odlučila da ne želim nikakav kontakt sa njom napolju. Kada se ona svađa sa Slobom, ona hoće da se niko ne meša. A drugo je bilo sa Sanjom što me pogodilo. Svi smo ćutali i ona stoji iza nas i priča i priča i ja kažem: "Luna, molim te nemoj!", i ona kao: "Šta je? Briga me! Ne zanima me to". Ja se mislim mi se ovde raspravljamo, Sloba me sto puta nahranio polnim organom, a sada kada je Sanji teško ona tako. Čak je Luna pisala jedno pismo Sanji - pričala je Matora.

- Shvatila sam da nju u suštini baš boli uvo. Tako sam se osećala. Pričala sam sa njom i ona kao: "Nije me zanimalo". Ne znam više ni da li da imam neko mišljenje o Luni. Želim joj sve najbolje. Ne razmišljam. Ja ništa pogrešno nisam uradila. Jedino što mogu da kažem da ne osuđujem nju koliko Anabelu zbog svega što se desilo - dodala je Matora.

Iako je Jovana rekla kako ne želi da priča o pevačici, jer nema baš lepo mišljenje o njoj, ipak je iznela svoj stav.

- Ja imam mišljenje o Anabeli, ali ne bih ga iznosila ovde jer uopšte nije lepo. Žene je otišla... Posala mi preteću poruku. Napade me tamo. Slala mi: "Gepekovaću te, kepecu, Sanja će ti mahati!", ma katastrofa. Ne želim da se vraćam na to - rekla je Matora i dodala:

- Alo bre, ako si mama, uzmi telefon. Zna gde živim, što ne dođe? Šta treba sad u emisiji da se našibam sa njom? Ne razumem to mafijanje u emisiji. Ja kada bih čula moju mamu onako da priča na televiziji, ja bih propala u zemlju. Krivo mi je jedino za Lunu i Gagija, oni nemaju veze sa tim. Kada bih je srela sada ništa joj ne bih rekla, ne bih volela ni da je sretnem - pričala je Jovana.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube - Zadruga Official/PrintScreen

Pogledajte još