NADLEŽNI PLANIRAJU DA JOJ SRUŠE KUĆU: Nada Topčagić ne obraća pažnju na pretnje!

Nada Topčagić kaže da je ne brinu pretnje o rušenju, koje dolaze od strane nadležnih vlasti i koje su mnogi dobili, jer je u Crnoj Gori većina kuća izgrađena na takav način te da je pokrenula proces legalizacije.

- Ma nema ni reči o rušenju kuće, mi smo u fazi renoviranja. Proces legalizacije je u toku. Mislim da Crna Gora ima prečih problema sa nelegalnom gradnjom od moje kuće. Gomila njih nije ni podnela zahtev za legalizaciju. Tamo je ludilo kada je bespravna gradnja u pitanju. Bila sam tamo mesec dana, nagledala radove renoviranja, a sada je sin Mikica preuzeo brigu o tome - kaže Nada i dodaje:

- Dok su se drugi sa estrade razbacivali, trošili pare na krpice, Nada je slagala “paru na paru” i kupovala nekretnine. Sada ubiram plodove svog poštenog rada. Svako ko peva zna koliko je to težak dinar i da si ceo život na točkovima i sa koferima. Koliko danas uzimaju para na tezgama ja bih imala pola Beograda. Nije normalno koliko se zarađuje danas kada je estrada u pitanju, evo sad imamo i te nazovi starlete. Pa to ima para ne zna šta će sa njima. Došlo je neko zlo vreme, svi su poludeli. U rijaliti ulaze da bi imali seks pred milionima, da bi zaradile neke pare. To sve gledaju njihove porodice i još navijaju za njih. Pare su ljude iskvarile načisto i bolje je nemati ništa!

Izvor: Kurir.rs
Foto: RTV Pink Official – Magazin In – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još