IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU! Dragana Mirković otkriva: Filip Plejn želi da Manuela bude njegova manekenka

Folk zvezda Dragana Mirković (50) nedavno se vratila s porodičnog odmora tokom kojeg je najviše vremena provela u Monte Karlu gde je imala priliku da se druži s brojnim dugogodišnjim prijateljima, ali i da stekne nekoliko lepih novih poznanstava. Jedno od njih bilo je s poznatom ruskom fotografkinjom Irinom Valeri koja, između ostalog, fotografiše sve najznačajnije svetske nedelje mode. Oduševljena Draganinom energijom, uspešna umetnica odmah je poželela da sa njom uradi foto-sešn, što je poznata pevačica sa oduševljenjem prihvatila.

Bila mi je velika čast što je jedna tako uspešna fotografkinja izrazila želju da radi sa mnom, tako da sam odmah prihvatila njen predlog. Sarađivale smo veoma lepo, a kao rezultat toga, nastale su zaista prelepe slike – ističe ponosno Dragana koja je podelila i utiske sa svog letovanja:

Prvih nedelju dana odmora moja porodica i ja proveli smo u Monte Karlu, a onda smo otišli u Đenovu, odakle smo otpočeli naše krstarenje. Najpre smo posetili Rim, potom Palermo, u kome sam prvi put bila i koji me je oduševio, da bismo putešestvije nastavili ka Sardiniji. Naredna stanica bila nam je Palma de Majorka gde su nas dočekali dobri prijatelji s kojima smo se odlično proveli. Potom smo posetili Valensiju i Marsej, jedan dan proveli smo na otvorenom moru i onda se vratili u Đenovu – objašnjava Dragana koja tvrdi da je s porodicom imala posebne pogodnosti na brodu:

S obzirom na to da stalno krstarimo i da smo VIP članovi jahting kluba, uvek imamo posebne pogodnosti. Imamo svog batlera, posebne bazene na kojima se kupamo i poseban izlaz s broda kako bismo izbegli gužvu. Takav tretman izuzetno nam prija jer nam pruža potpuni mir.

Po povratku s krstarenja jedna od naših najpopularnijih pevačica je sa suprugom Tonijem Bijelićem (48), sinom Markom (18) i ćerkom Manuelom (16) ponovo posetila Monte Karlo gde su ostali još pet dana.

Na nagovor prijatelja produžili smo odmor, a i nama je bilo toliko lepo da nam se nije išlo kući. Monte Karlo je jedna od omiljenih destinacija moje porodice i kad god ne znamo gde ćemo, mi idemo tamo. Imamo mnogo prijatelja, tako da možemo da odlazimo na mesta za koja ulaznica ne može da se kupi, već vam je pristup dozvoljen samo ukoliko ste članovi tih zatvorenih društva. Ovog puta posetili smo mnoga zanimljiva mesta, a recimo da bih mogla da izdvojim veče provedeno u klubu “Twiga” gde je dan pre našeg odlaska sin Silvestera Stalonea slavio rođendan – objašnjava Dragana koja tvrdi da je tokom posete Monaku u njenom društvu bio i čuveni dizajner Filip Plejn.

On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lepu i zgodnu devojku, a visoka je čak 182 centimetra. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili s predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima sve predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje, zavisi samo od nje – objašnjava Dragana koja kaže da njena deca i dalje vole da izlaze s njom i suprugom:

Marko i Manuela u Austriji imaju svoje društvo, međutim, kada smo na putovanjima, nikada nisu poželeli da izlaze uveče bez nas jer znaju da je najbolji provod tamo gde su mama i tata.

Pevačica, koja je nedavno na festivalu “Vrnjačka muzička noć” proglašena najvećom balkanskom zvezdom, kaže da je veoma ponosna na to u kakve osobe izrastaju njena deca.

Marko je lep i atraktivan momak koji ima u planu da studira ekonomiju jer mu je želja da, poput oca, bude uspešni biznismen mada je od mene nasledio i muzički talenat. Njegova profesorka klavira često ističe kako ima vanserijski dar i podstiče ga da ide na takmičenja, međutim, on kaže da mu je to stresno i da ne želi da stvara sebi tenziju – objašnjava Dragana i dodaje:

S druge strane, Manuela još ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati da se bavi nekom vrstom umetnosti. To će svakako biti njena odluka, u koju se Toni ja nećemo mešati – kaže folk zvezda.

Izvor: Story.rs
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još