PONOVO SE RASPRIČAO! Otac Megan Markl opleo po ćerki i zetu: Hari me je zvao i rekao da će me pojesti živog

Tomas Markl (74) živi u Meksiku, a ćerku Megan nije video niti čuo od skandala koji je napravio uoči njenog venčanja sa princem Harijem.

- Hari me je zvao telefonom pre celog skandala, rekao mi da se klonim paparaca, da će me pojesti živog. Bio je u pravu. Slagao sam ga, rekao sam mu da se ne dogovaram sa njima, da idem samo da kupim duksericu, a išao sam da me snimaju kako se spremam za venčanje. Tada se desio problem, onda me je on zvao dok sam bio u bolnici, oporavljajući se od srčanog udara. Rekao je - trebalo je da me poslušaš. Spustio sam mu slušalicu - rekao je on.

Ranije je Markl istom listu, u intervjuu koji je trajao čak devet sati, rekao da misli da Megan i Hari "jednostavno žele da on umre".

- Neće me ućutkati. Srećan sam što sam i dalje živ, mada muškarci u mojoj porodici ne žive dugo i mogao bih sutra da umrem. Osećam se kao da smo svi zajedno u skeču Montija Pajtona, zbog ponašanja cele te kraljevske porodice. Čuju nešto ružno, i odmah nabiju prste u uši, pokriju se preko glave...

- Naljutila se i kada sam rekao da ću uskoro postati deda, ali godinama je pričala o tome kako želi da već jednom postane majka. Odbijam više da ćutim, dotakao sam dno. Uništava me taj njen osećaj superiornosti, kao da je ona sada kraljica. Bez mene bi ostala ništa, ja sam je napravio vojvotkinjom - rekao je on.

"Dejli mejl" prenosi da je "malo verovatno" da će vojvotkinja ili vojvoda od Saseksa odgovoriti na ove bombastične optužbe.

Izvor: Novosti
Foto: BBC News - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.