Za petak, 11. juna 2010. godine

BEOGRAD, 11. juna 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje posvećeno je hapšenju odbeglog pripadnika Zemunskog klana Miloša Simovića, objavljivanju imovinskih karata funcionera i ekonomiji.

ALO - O hapšenju Miloša Simovića list piše pod naslovom "MUP mislio za Simovića da je Albanac". "Siroti mali političari" naslov je teksta o imovinskim kartama srpskih političara.

BLIC - O hapšenju Simovića piše pod naslovom "'Zemuncima' novac za skrivanje stizao iz Beograda". Objavljivanje imovinske karte funkcionera list donosi u tekstu naslovljenom "Političari sakrili imovinu kod rodbine". "Želim da Krasić dođe u Inter", razgovor sa kapitenom fudbalske reprezentacije Srbije Dejanom Stankovićem.

VEČERNJE NOVOSTI - pod naslovom "Simović u Zabeli" o hapšenju Miloša Simovića. O sukobu biznismena Predraga Rankovića i zaštićenog svedoka Ljubiše Buhe u Novom Beogradu pod naslovom "Policajac iz Peconijevog obezbeđenja pucao u Čumeta". "Traže rast od 20 odsto" o najavljenom poskupljenju struje.

DANAS - "Miloš Simović je prebačen u Zabelu" o hapšenju odbeglog pripadnika Zemunskog klana. "Vilders će blokirati napredak Srbije ka EU" o rezultatima izbora u Holandiji i njihovom uticaju na Srbiju. "Divlji zapad u istočnoj Srbiji" o dešavanjima u Boru uoči vanrednih opštinskih izbora.

KURIR - Pod naslovom "Šarić plaćao Zemunce" list piše da su Miloš Simović i Sretko Kalinić dobili novac od Darka Šarića da bi se skrivali u Hrvatskoj. "Peconi i Čume se izmirili" list piše da su se posle incidenta u Novom Beogradu pomirili biznismen Predrag Ranković i zaštičeni svedok Ljubiša Buha.

POLITIKA - Piše o hapšenju Miloša Simovića pod naslovom "I Simović bi među svedoke saradnike". "Koliko su bogati srpski funkcioneri" o objavljivanju imovinskih karata državnih funkcionera. Presudu Haškog tribunala za zločin u Srebrenici list donosi pod naslovom "Popoviću i Beari doživotne kazne".

PRES - "Peconi u pritvoru!" tekst o incidentu u Novom Beogradu u kome je učestvovalo obezbeđenje biznismena Predraga Rankovića i zaštičenog svedoka Ljubiše Buhe. List piše o hapšenju Miloša Simovića i priznanju Sretka Kalinića da je ubio 20 ljudi.

PRIVREDNI PREGLED - "Najviše novca za ljudske resurse" o pripremama Srbije "za povlačenje" sredstava iz IPA fondova EU. O juče održanom sastanku zamenika ministara i državnih sekretara zemalja CEFTA " Slobodno tržište usluga i nabavki "u paketu".

Pogledajte još