ŠOKANTNI DETALJI: Aleksandra Subotić progovorila o pomirenju sa majkom i učešću u "Zadruzi 2"

Aleksandra Subotić je nedavno imala sukob sa bivšim partnerom Aleksandrom Čabarkapom sa kojim ima petogodišnju ćerku Magdalenu, kada ju je on na sred ulice prema njenim rečima fizički napao i naneo joj povrede, zbog čega je Aleksandra nosila i kragnu. Ona ga ja prijavila policiji, a kako kaže osim toga što se plaši njega, pogađa je i to što je posle incidenta nije nazvala majka Ljuba Pantović koja je ranije, inače, kako se pisalo i navodilo, bila u vezi sa Čabarkapom.

- Sa majkom nisam u dobrim odnosima. S njom se nisam čula ni videla ima više od osam meseci, kada je ona pokušala da se putem mog profila osveti bivšim učesnicima jednog rijalitija te je objavila njihove fotografije i napisala jedan komentar koji sam ja kasnije obrisala. Tu je nastao opšti haos i od tada ne pričam sa njom - rekla je Aleksandra Subotić za.

Od kako se završila prva sezona „Zadruge“ šuška se da će u drugoj sezoni učesnici biti upravo Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović, a postoji mogućnost da u rijaliti uđe i sam Aleksandar Čabarkapa, kao i Aleksandrin verenik David Dragojević, sa kojim je počela vezu tokom „Parova“ prošle godine.

- O „Zadruzi” se zasada ne priča zvanično. Videćemo. Televizija „Pink” je veoma korektna i sviđa mi se kako poštuje svoje učesnike. Od svojih učesnika naprave zvezde, karijeru i to mi se mnogo dopada. Želim sa njima da napravim saradnju, a što se tiče pomirenja pa... Znate kako... ako meni treba rijaliti da se pomirimo, onda bolje da ga nema. Bolji odnos može da se uspostavi svakog dana, trenutka. Ona moj broj zna i da je htela da me čuje, ona bi zvala. Da je pozvala, ja bih joj rekla da se vidimo, dopustila joj da vidi unuku Magdalenu - priča Aleksandra Subotić.

Prema njenim rečima ono što je boli jeste da je njena mama prekinula svaki kontakt, a Aleksandra navodi da Ljuba Pantović ne želi čak ni da vidi unuku.

Izvor: Blic.rs
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još