POSETIĆE ESTETSKOG HIRURGA: Goga Sekulić odlučila da smanji grudi!

Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović zakleli su se nedavno na večnu ljubav daleko od očiju javnosti, a iako je priželjkivala blizance, pevačica je srećna što će roditi dečaka.

Rado je govorila o trudnoći i o tome kako je podnosi.

- Sad je malo teže i vreme je teško, ali guram, nisam zahtevna trudnica, nisam razmažena. Koristim neke situacije da mi malo ugađaju, da idem preko reda, recimo na aerodromu. Mislim da je bolje da budem aktivna nego lenja trudnica - rekla je Goga, koja je donela odluku da nakon porođaja promeni svoj izgled, te će posetiti jednog estetskog hirurga u Cirihu kako bi smanjila grudi.

- Gogu je trudnoća potpuno promenila! Počela je da razmišlja drugačije i shvatila da kao majka mora da izgleda drugačije, ali i da na drugi način vodi svoju pevačku karijeru. S obzirom na to da su provokativan i atraktivan izgled, kao i smele pesme bili sinonim za Gogu, ona je rešila da sve to promeni kada postane majka. Pre svega, odlučila je da smanji silikone u grudima. Ona se već dogovorila sa jednim estetskim hirurgom iz Ciriha da posle porođaja ode kod njega da joj trenutne jake petice zameni slabom četvorkom. Takođe, Goga je rešila i da promeni vizuelni imidž, pa će nakon porođaja plasirati drugačiju frizuru, ali i stil oblačenja. Sve će biti mnogo svedenije, ozbiljnije, u skladu sa njenim trenutnim godinama i budućim statusom majke. Sigurno više neće snimati pesme koje je snimala do sada. O tome kakve će pesme biti, još uvek se o tome dogovara sa saradnicima, ali će tekstovi svakako biti ozbiljniji. Svi će biti šokirani novom Gogom - otkriva izvor blizak pevačici.

- Urošu se dopala ova njena ideja i maksimalno ju je podržao u nameri da se na estradi ubuduće drugačije predstavlja kako vizuelno, tako i muzički - zaključuje izvor.

Buduća mama je tu informaciju i potvrdila.

- Tačno je da ću smanjiti grudi. Želim da izgledam što prirodnije, ozbiljnije nakon porođaja. Ipak ću biti mama i normalno je da promenim imidž. Menjam sve, od frizure, koju godinama imam istu, preko garderobe do stila pesama. Očekujete jednu sasvim novu Gogu. Mnogo iznenađenja spremam za svoju publiku - rekla je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.