NE GUBI VREME! Sofija Milošević zamenila Adema: Manekenka već ima novog dečka!

Ona je, samo nekoliko dana nakon što je ostavila fudbalera, našla novog partnera sa kojim uživa.

Naime, manekenka je viđena ispred jednog beogradskog restorana kako s osmehom na licu uživa u društvu novog dečka. Nije mu dala da mrdne bez nje i stalno ga je držala za ruku. Takođe, nije marila za poglede prisutnih, a očigledno je bilo da uživa u ljubavi s novim izabranikom.

- Ona ne želi da se sazna da već ima novog partnera. S obzirom na to da je tek nedavno procurila informacija da je ostavila Adema, želela je da ostavi utisak fine i smerne devojke. Znate već kakav je narod i šta će sve da se priča ako se sazna da je već našla novog dečka - kaže anonimni izvor i dodaje:

- Reč je o mladiću koji je donekle javna ličnost, međutim ona to krije kao zmija noge. Iako često izlaze zajedno, on je vodi na ručkove i večere, ali tada se pretvaraju da su samo prijatelji kako niko ništa ne bi posumnjao - otkriva isti izvor.

Foto: Goran Zlatković

Manekenka Sofija Milošević bila je u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem skoro tri godine. Nakon što su se upoznali, započeli su zajednički život u Italiji. Iako se spekulisalo da će svoju ljubav krunisati brakom, čini se da Sofija nije bila spremna da se uda za fudbalera.

Inače, plavokosa lepotica oduvek je volela jake i moćne muškarce. Manekenka je poznata i po svojim ljubavnim romansama, zavela je Filipa Živojinovića, nakon njega Viktora Troickog, a pisalo se da je bila u vezi sa Vanjom Udovičićem, sadašnjim ministrom omladine i sporta.

Izvor: Alo!
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.