DRUGAČIJA: Sloba Radanović našao novu devojku?!

Slobi Radanoviću nakon "Zadruge" naglo je skočila popularnost kako među publikom, tako i među devojkama. Mnoge od njih mu pišu na Instagramu, a jedna mu se posebno dopala, pa joj je posvetio pažnju.

- Slobi je prepun inboks raznih poruka od devojaka. Od onih koje su mu obožavateljke, preko onih koje bi da ga odvuku u krevet, a ima i onih koje bi se odmah udale za njega. S obzirom na to da je sada i zvanično slobodan momak, rešio je da krene dalje, pa se upustio u dopisivanje sa jednom devojkom, ali nikome ne otkriva njen identitet. Dopisuju se svaki dan, i to više puta dnevno, pored poruka, razmenjuju i fotografije, lajkuju jedno drugome fotografije i sva je prilika da će uskoro otići na sastanak - otkriva Slobin drug, koji je želeo da ostane anoniman.

- Poslednjih dana primećujemo da se Sloba drugačije ponaša, odjednom je drastično raspoloženiji, pa smo posumnjali da je našao devojku, a onda nam je otkrio o čemu je reč. Rekao nam je da ova devojka ne liči ni na Kiju ni na Lunu, da je potpuno drugačija od njih dve i da mu druženje sa njom baš prija. Šta će se tu desiti, zasad je neizvesno, ali da mu je lepo dok se dopisuje sa njom to je sigurno - završava priču sagovornik.

Radanović nije hteo ni da potvrdi ni da demantuje ova saznanja, ali je priznao da razmenjuje poruke sa devojkama putem Instagrama.

- Ima raznih poruka. Od kulturnih do vulgarnih i prostih. Onim kulturnim ponekad i odgovorim - rekao nam je Sloba.

Slobodan Radanović je pre desetak dana stavio tačku na brak sa novopečenom pevačicom Kijom Kockar, koju je pred milionskim auditorijom prevario u rijalitiju "Zadruga". Oboje su priznali da im nije lako zbog ove odluke, ali da je tako najbolje i da će uvek biti tu jedno za drugo kao prijatelji.

Nakon završetka rijalitija "Zadruga", Luna Đogani je krenula svojim putem. Nakon letovanja u Grčkoj, ona je otputovala u Dubai, a mnogi spekulišu da je tamo sa novim dečkom. Sa druge strane, Kija Kockar se razvela od Slobe Radanovića, a već je našla novu simpatiju, što je i potvrdila za "Blic".

- Imam simpatiju, nemam dečka, a ni kombinaciju. Ne bežim od nove ljubavi, lepo je biti zaljubljen jer imaš neku lepu energiju - rekla je Kija.

Izvor: Blic.rs
Foto: sampnjactatica/Instagram

Pogledajte još