fbpx

Magazin "Global Finance" dodelio Raiffeisen banci priznanje "Najbolja digitalna banka" u Srbiji

U ovom tradicionalnom godišnjem izboru za najbolje digitalne banke u organizaciji poznatog finansijskog magazina, pored srpske banke, ova prestižna priznanja osvojile su i Raiffeisen banke u Slovačkoj i Bosni i Hercegovini.

- Digitalizacija predstavlja budućnost poslovanja, a naša banka je pravovremeno prepoznala potrebu za promenom tradicionalnog načina bankarskog poslovanja i uvela brojne tehnološke inovacije u svakodnevni rad sa klijentima - rekao je tim povodom Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

- Drago nam je što su naši napori na polju digitalne transformacije prepoznati od strane vodećih stručnjaka u ovoj oblasti - istakao je on.

Stručni žiri koji su činili vodeći eksperti iz kompanije "Infosys", globalnog lidera u oblasti konsaltinga i tehnologija, kao i urednici u magazinu "Global Finance", prilikom odlučivanja je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo: kvalitet strategije za privlačenje i pružanje usluge digitalnim korisnicima, uspešnost u pogledu obučavanja klijenata da koriste digitalnu ponudu, rast broja klijenata koji koriste digitalne servise, kvalitet ponude proizvoda i usluga, benefite stečene kroz digitalne inicijative, kao i dizajn i funkcionalnost veb sajta/mobilnih aplikacija.

Inače, ovo je prva nagrada za oblast digitalnog bankarstva koju Raiffeisen banka dobija od strane poznatih svetskih magazina, a već treća koju je od početka godine dobila za najbolju banku u Srbiji (od strane magazina "Euromoney" i "EMEA Finance").

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.