LUNA SASLUŠANA U POLICIJI! Blogerka prijavljena zbog izvršenog nasilja: Čeka se Slobin iskaz!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Luna Đogani saslušana je u policijskoj stanici zbog nasilja nad nekadašnjim dečkom Slobom Radanovićem.

Ona je juče ko 14 časova došla je u prostorije policijske uprave u Pećincima kako bi dala izjavu povodom prijave gledaoca. Osoba koja tuži Lunu dostavila je policiji video snimke na kojima se jasno vidi da Luna u naletu besa krvnički udara Slobu.

Luni su tokom saslušanja predočeni dokazi i snimci zbiog čega se sumnjiči za nasilje. Ona u policiji nije želela ništa da kaže već je najavila da će odbranu izneti pred tužiocem. Očekuje se da u narednim danima Slobodan da iskaz.

- Policija će posle prikupljenih saslušanih dokaza odlučiti da li će protiv Lune podneti krivičnu prijavu, koju će dostaviti tužilaštvu. Luna Đogani je osumnjičena za nasilje i može da završi u zatvoru zato što zakonska procedura dozvoljava tužilaštvu da u okviru istrage privede osumnjičenu Lunu Đogani i čak joj odredi pritvor od 48 sati kako ne bi uticala na svedoke ili zbog uznemiravanja javnosti - navodi izvor iz policije.

Po izlasku iz stanice je vidno uznemirena i neraspoložena krenula do automobila.

- Ne bih želela da komentarišem čitavu priču, ali mogu da kažem da me je tužio jedan od gledalaca "Zadruge". Ne tužim ja nikog, odmah da se razumemo, nije u pitanju niko od zadrugara. U pitanju je najveća moguća glupost i to je sve - rekla je blogerka po izlasku iz policijske stanice.

Prema navodima stručnjaka, sud bi imao pravo čak i da privede Lunu u pritvor, ukoliko bi oštećeni, to jest Sloba Radanović odlučio da je krivično goni, a blogerka je ovim povodom izjavila sledeće:

- Neko od gledalaca me je prijavio za nešto još iz "Zadruge". Sve je OK. Morala sam da odem i da dam izjavu, to je to. Niti me hapse, niti ću u zatvor - rekla je Luna.

Izvor: Srpski telegraf/Telegraf
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još