ŽELI VENČANJE U CRKVI I BEBU: Milica Pavlović smislila je i ime za dete!

Zanosna brineta nedavno je otkrila sve detalje vezane za proširenje porodice.

Milica Pavlović je pre nekoliko dana napunila 27 godina i smatra da je sada vreme da postane majka, a da se pre toga uda za pravu osobu u crkvi.

- Na mojoj listi želja, jeste i ta da postanem majka i da dete dobijem sa pravom osobom kada dođe vreme za to. Mislim da ništa ne propuštam zbog toga što sam sada sama. Meni odgovara moja samoća. Majčinstvo je za mene velika stvar. Pre toga želim venčanje u crkvi, to je za mene važan dan u životu. To su krupne životne odluke i ne treba ih olako shvatati - kaže pevačica.

Na pitanje da li bi volela da bude mama devojčice ili dečaka - nema dileme.

- Samo da je živo i zdravo. Stalno pričam sa drugaricama, koje su postale majke o tome. I one, koje imaju dečake i one koje imaju devojčice isto ih vole i presrećne su iako su možda potajno očekivale da bude drugačije.

Pavlovićeva već ima nekoliko imena, koja joj se dopadaju ali neće da otkriva jer se, kako kaže, plaši da joj ne ukradu.

Inače, Milica je svoj rođendan slavila već tri puta, a očekuje je i četvrto slavlje.

- Veče uoči rođendana pojavilo se nekoliko mojih prijatelja na koncertu u Sokocu. Bila sam prijatno iznenađena! Očekuje me i četvrto slavlje sa mojim najmilijim u Leskovcu i njemu se najiskrenije radujem. Ovde očekujem žurku do zore, a tamo momente koji će mi zauvek ostati u sećanju - iskrena je pevačica.

Izuzetno je vezana za baku i deku i kaže da najdirljivije želje dobija upravo od njih.

- Rekli su mi da samo žele da sam živa, zdrava i nasmejana, a i oni sa mnom koliko god budu mogli i koliko im život bude pružio. Trudim se da provedem sa što više vremena sa njima iako je ovo zaista naporan tempo života, posebno za ženu. Kad god imam slobodan dan, dva, ja odem dole na jug, volim svoj kraj. Oni su moja snaga. Što su stariji, ja sam sve osetljivija prema njima, ali ne dam se. I ja sam njihova snaga.

Što se muškaraca tiče, ističe da joj smeta kada u njoj gledaju zvezdu i kada stvaraju utisak o njoj po onome što čuju u medijima ili pročitaju u novinama.

- Najviše bih volela da gledaju moje plave oči, a ne neku estradnu zvezdu koja je stalno doterana. Čini mi se da me tako doživljavaju. Želim da me neko voli zbog mene same i da imam sa kim da ćutim – završila je priču Milica.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još