IMA SE, MOŽE SE: Kija Kockar kupila stan i auto za 120.000 evra!

Kristina Kija Kockar kupila je stan u Beogradu u vrednosti 100.000 evra, kao i automobil "audi A6", koji je koštao oko 20.000.

Pobednica prve sezone "Zadruge" uspela je za kratko vreme da potroši sav novac od glavne nagrade i honorara, ali je ta sredstva pametno investirala.

Kija je pre petnaestak dana konačno pronašla nekretninu kakva joj odgovara i odmah je iskeširala novac za nju. Stan je prostran, ima tri sobe i Kockareva neće imati mnogo posla oko renoviranja.

- Otkad su pare od nagrade isplaćene, Kija je počela da traži stan koji bi kupila. Nije imala toliko vremena da se tome posveti jer joj se život preko noći promenio. Postala je tražena svuda, snimila je pesmu i spot, promovisala to, stalno putuje zbog nastupa, sad drži koncerte i po Srbiji i na primorju. Ali ipak, nekoliko dana koje je provela u Beogradu iskoristila je da potraži stan preko agencije za nekretnine i posrećilo joj se da odmah naleti na onaj koji joj u potpunosti odgovara. Reč je novogradnji, nema mnogo toga da se renovira i sređuje. Te sitne prepravke će biti brzo završene - kaže izvor.

- Kupila sam i jedno i drugo i jedva čekam da se uselim. Auto sam već imala, samo sam ga zamenila za bolji - potvrdila je ovu informaciju pevačica i bivša stjuardesa.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kija_kockar__official/Instagram

.

Pogledajte još