SPREMNA ZA IZAZOVE: Nina Janković iskreno o majčinstvu, pozorišnoj sceni i Vuku Kostiću

Srpska glumica u srećnom je braku sa Matejom Dičićem, a kao plod njihove ljubavi rodio se sin Vukašin, koji sada ima već četiri meseca.

Nina Janković je odmah nakon porođaja podelila sa fanovima fotografiju sa prvencem, gde uživa gledajući njegove pokrete. Ono što se još da primetiti jeste da je trudnoća dovela do toga da se glumica malo ugoji. Međutim, nakon samo nekoliko meseci Nina je svoju liniju vratila u prvobitno stanje.

Glumi u pozorištu, snima za TV, stiže na gradske događaje, ali i da bude posvećena mama. Nina, po svemu sudeći, može sve!

Samo dva meseca posle porođaja, Nina je ponovo stala pred kamere. Ovih dana snima treći ciklus krimi serije "Ubice moga oca".

- Iako je Vukašin mali, dok ja snimam, on je u sigurnim rukama svoga tate Mateje, tako da sam od njega odvojena samo nekoliko sati. Ekipa mi je izašla u susret jer na dan imam maksimalno dve - tri scene, tako da je to olakšavajuća situacija. Obično su snimanja po dvanaest sati, a sada je to mnogo manje tako da im se ovim putem zahvaljujem. Naravno, tu je i suprug koji uvek uskoči kada je potrebno - priča glumica koja, kako su svi primetili, izgleda bolje neko ikada.

Tvrdi da će vremenom sve biti lakše i lakše i da jedva čeka oktobar kada se polako vraća i na pozorišnu scenu.

- Vukašin je najlepši i najdraži poklon koji sam dobila za trideseti rođendan. Pošto smo Mateja i ja dobar tandem, ništa nam ne pada teško oko Vukašina. Inače, on je tako divna i mirna beba, tako da smo mi presrećni roditelji.

Što se tiče nastavka serije “Ubice moga oca”, ne otkriva puno.

- Priznajem da sam i sama osoba koja ne voli da se previše otkriva za seriju ili film koji gledam, tako da ovom prilikom ni ja neću puno otkriti šta će se dešavati sa mojim likom u nastavku. Biće uzbudljivih preokreta, jer je treća sezona fenomenalno napisana.

Zanimalo nas je da li će Jelena, lik koji tumači, ostati u vezi sa inspektorom Aleksandrom Jakovljevićem, koga igra Vuk Kostić.

- Ne znam, videćemo - zagonetno odgovara glumica i nastavlja:

- Uvek je buran ljubavni život oko Aleksandra, tako da će tu biti raznih dešavanja. Ostaje nam da vidimo da li je ljubav između Jelene i njega jača od svih drugih. Inače, ona se oporavlja i vraća na posao.

O partneru iz serije Vuku Kostiću, ima samo reči hvale.

- Nas dvoje se znamo dugo. Lepo sarađujemo i družimo se. Mislim da je stvarno važno da radite sa nekim sa kime se i privatno poznajete i sa kim ste popili i kafu. Snimanje ne mora da bude mučenje, već bi na njega trebalo da idete sa uživanjem i velikim zadovoljstvom. Ja sam do sada imala sreću da uvek uživam na snimanjima i nikada nisam imala nikakvih neprilika. Sa Vukom je stvarno divno raditi. Tu su i Marko Janketić i moj venčani kum Miodrag Mićko Radonjić.

U prvoj sezoni prvi put je upoznala i Slavka Štimca, koga je godinama ranije obožavala kao glumca.

Izvor: Blic.rs
Foto: janxnina/Instagram

Pogledajte još