KATARINA RADIVOJEVIĆ OTVORENO O SVOJOJ IMPULSIVNOJ NARAVI: Bilo je pokušaja zlostavljanja, ali ja sam ratoborna

Katarina Radivojević je zajedno sa Ninom Seničar i Marijom Vicković na Budvanskoj rivijeri još jednom odigrala predstava "Pogledi" o kojoj se u poslednje vreme mnogo priča, a devojke su spojile lepo i korisno pa su gostovanje na crnogorskom primorju iskoristile da se provedu i uživaju na plažama.

- Predstava "Pogledi" je psihološki triler koji prati odnose dve glumice Izabele i Olge, koje igramo Nina Seničar i ja, a koje su uhvaćene u paukovu mrežu maltretmana na različite načine, kroz više likova, koje igra Marija Vicković. Verujem u uspeh naše predstave i nadam se da će se svi koji je pogledaju istinski zapitati o pravima žena u Srbiji, ali i svetu. Žene nisu jedine, ali jesu česte žrtve zlostavljanja usled mnogobrojnih faktora koji su uslovljeni normativima u društvu, porodicama i medijima. Nažalost, ovo nam potvrđuju i skorašnji statistički podaci u našoj zemlji - kaže Radivojevićeva.

Na pitanje da li smatra da smo spremni da pričamo o zlostavljanju žena u Srbiji, Katarina je odgovorila:

- Nisam baš sigurna. Iako se mnogo više govori o tome nego ranije. Naša predstava priča o tome, ali na ironičan način - ističe Katarina, i otkriva da li je nekada na bilo koji način bila zlostavljana i kako je tada reagovala.

- Bilo je pokušaja ali nisam bila zlostavljana zato što sam poprilično ratoborne prirode - objašnjava Radivojevićeva, koja uporedo radi na nekoliko projekata ali mnoge drži u tajnosti.

- Trenutno se spremam za novu ulogu o kojoj ću pričati kada dođe vreme za to. Otkriću samo da puno treniram i da učim još jedan novi jezik.

Ona, Nina i Marija osim poslovne saradnje i privatno se druže, pa nas je zanimalo kako se slažu.

- Obe su jake individue izuzetno, što jako cenim i poštujem.

O Katarini se nedavno pisalo da je vrlo impulsivna na setu, te da je napravila incident. Taj događaj prokomentarisala je ovako:

- To je laž koju rešavam na sudu sa mojim advokatom, a ne u novinama. Sramno je da je jedan muškarac, uz to i producent, napao lažnim optužbama ženu koja se bori protiv nasilja nad ženama kroz svoje angažovanje projekte - kategorična je Radivojevićeva, a na pitanje da li je zaljubljena kaže:

- Uvek sam zaljubljena to je i razlog što izgledam ovako.

Kako je naziv predstave "Pogledi", Katarinu smo pitali da li zavodi pogledom.

- Isključivo, to mi je najomiljenije oružje zato što sam sigurna da su oči ogledalo duše.

Za nju kažu da je najseksepilnija naša glumica. Katarina je na to imala interesantan odgovor.

- Upotrebila bih književniji izraz, a to je čulnost na vašem mestu. To je kompliment i hvala. Ne doživljavam svoju čulnost tako ozbiljno da bih je komentarisala. A na fizičkom izgledu radim ozbiljno, treniram po pet puta nedeljno. Različite vrste treninga, ples, teretana, kajak i 'stand up'. 

Izvor: Blic/Kurir
Foto: Youtube - Estetic Sbija/PrintScreen

Pogledajte još