DŽUNIOR DŽEK URLAO I BESNEO: Kaji Ostojić muž pronašao poruke od drugog muškarca

Popularna srpska pevačica Katarina - Kaja Ostojić i njen suprug, svetski poznati di-džej Džunior Džek svake godine letuju na Ibici, ali ovaj put im je odmor na trenutak pokvarila velika bračna svađa.

Naime, Džunior Džek je od početka njihove ljubavne veze ljubomoran na pevačicine prijatelje iako mu je Kaja Ostojić sto puta objasnila da za tim nema potrebe. Međutim, on svaki put napravi neku ljubomornu scenu, ali sada je pobesneo više nego ikada.

- Dok se Kaja tuširala na njen mobini telefon stigla je poruka od njenog druga iz Beograda, a kako je telefon u tom trenutku bio u Džuniorovim rukama, imao je šta da vidi! "Ljubavi, nema šta da brineš! Biće sve tako kako si zamislila kada se budemo videli", stoji u poruci, a uz to i brdo emotikona u obliku poljubaca i srca. Kada je Džunior to video, pao mu je mrak na oči - navodi Kajina prijateljica, kojoj se pevačica poverila kada se vratila sa odmora, a prenosi "Blic".

- Kada se vratila u sobu, odmah je krenuo da je napada zbog poruke koja joj je stigla na Vajber. "Kakva je ovo poruka? Sa kim me varaš? Na šta ovo liči?" - kazao je svojoj ženi di-džej dok joj je pokazivao poruku, a ona je bila u šoku.

- Pokušavala je da mu objasni da joj je to drug iz Srbije, da je homoseksulac i da je to njen frizer. Branila se da je sa njim dogovarala novu frizuru kada stigne u Beograd, a on za to opravdanje nije hteo ni da čuje. "Ako me stvarno varaš, najbolje je da se raziđemo. Ne treba mi to!" - besneo je di-džej.

- Međutim, Kaja je bila prisebna i pokazala mu ranije poruke koje je razmenila sa tim drugom i dogovore koji se tiču njene frizure. Čak mu je pokazala i partnera svog druga, pa je Džunior shvatio da je prenaglio.

Pevačica se zbog svega veoma iznervirala, dodaje izvor, ali je brzo sve zaboravila i nije dozvolila da joj to upropasti odmor.

- To je samo još jedna u nizu nesuglasica koje postoje u svakom braku i koje se brzo izglade. Nije se desilo ništa strašno, neka se opuste dušebrižnici - kratko je poručila Kaja i dodala da ne može da razgovara duže jer je u velikim obavezama.

Izvor: Blic
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.