Zatvaranje Štrand Summer Festa: Izbor za Miss Štranda i koncert The Frajli večeras ispod Mosta slobode

Posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, mogli su na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

 

 

 

Juče smo program započeli u popodnevnim časovima i to body paintom. Samouka umetnica, Ivana Karanović, oslikava je posetioce Štrand Summer Festa, a imali smo priliku da vidimo i neke od njenih slika.

 

 

 

 

Nakon toga usledila je Di Luna Sangria dnevna salsa žurka. Odlična žurka bila je ispod Mosta slobode, Štrandaroši svih uzrasta uživali su u salsa ritmovima.

 

 

 

Veče je završeno uz zumbu.

Drugi "Štrand Summer Fest" zatvara se večeras.

The Frajle i Štrand Summer Fest poklanjaju i ove godine Novosađanima koncert ispod Mosta slobode, koji počinje u 20 časova.

Četiri dame su, posle niza uspešnih koncerata ove sezone, ponovo u Novom Sadu i svojim nastupom će zatvoriti ovogodišnji Štrand Summer Fest.

Ulaz je besplatan.

Tokom koncerta Frajli biće održana i humanitarna akcija za Draganu Stanimirov. Dragana ima samo 19 godina i bije svoju najtežu bitku! Njoj je dijagnostikovan adenokarcinom IV stepena. Do sada je prošla kroz tri ciklusa hemioterapije, ali kako je bolest progresivna iscrpljena su dalja lečenja u Srbiji i Dragani je neophodan odlazak u inostranstvo na nastavak lečenja.

Dragana je uvek sebe prikazivala u najboljem svetlu. Kao uzoran učenik, bila je najbolja u svojoj generaciji, postigla je neverovatne rezultate do sad. Trenutno je student Akademije umetnosti, izuzetni sluhista, maestralni pijanista, ali sada joj je neophodna naša pomoć jer bije najtežu životnu bitku.

Tokom koncerta naših Novosađanki moći ćete da donirate novac u humanitarne kutije koje će se nalaziti na Štrandu. Svako ko bude donirao 1.000 dinara dobiće na poklon CD od Frajli.

Pre nastupa The Frajli, od 19 časova, Štrand Summer Fest i kompanija Miss Srbija, izabraće Miss Štranda 2018.

Najlepša devojka ulazi u finale izbora za Miss Srbije 2018. i odlazi sa ostalim finalistkinjama na pripreme u Grčku.

Dobro došli!

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangria.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Pogledajte još