KOMŠIJE SVE OTKRILE: Branislav Lečić prodao stan koji je, posle razvoda, ostavio Nini i sinu

Glumac Branislav Lečić nedavno je prodao stan u elitnom delu prestonice, gde su živeli njegova bivša supruga Nina Radulović i nihov sin Lav. Zbog toga se voditeljka iselila iz nekretnine koju joj je nakon razvoda ostavio.

Branislav je ovu informaciju potvrdio ali tvrdi i da bivšu suprugu nije izbacio iz stana već se pobrinuo da ona i njihov naslednik budu obezbeđeni.

- Nina ima stan, mi smo to sve sredili pre prodaje stana na Senjaku. Postigli smo razuman dogovor odavno - rekao je Branislav Lečić.

Voditeljka je živela u Lekinom stanu sa osmogodišnjim sinom Lavom, koji se nalazi na Senjaku od njihovog razvoda pre dve godine. Nakon toga par se sporazumno dogovorio, te je glumac prodao stan, a voditeljka se sa elitne lokacije preselila na Lion, kako kažu komšije.

- Nina i ja smo delile terasu, bila je divna komšinica. Žao mi je što se odselila. Preselila se sa sinom na Lion - otkrila je komšinica, a druga se nadovezala na priču:

- Veoma mi je žao što se odselila, bila je komšija kakva se samo može poželeti. Jednom je našem komšiji kojem je pozlilo pritrčala u pomoć i tim gestom je pokazala kakav je čovek. Iako je poznato TV lice, nikada se nije ponašala nadobudno i nekulturno.

Novi vlasnik uveliko renovira svoj stan koji je kupio od Lečića, a Nina nije bila raspoložena za izjave.

- Ne dajem komentare privatne prirode - bilo je sve što je Nina rekla.

Inače, Nina i Leka su nakon razvoda ostali u korektnim odnosima zbog sina Lava.

- Redovno se čujem sa Ninom. Imamo dete, zajedno se družimo i sve planiramo, to je nomalno. Čim imate decu, morate da pratite njihov razvoj. Razvod nikome ne padne lako. To je poremećaj života, ali idemo dalje. To je život - rekao je ranije glumac.

Podsetimo, Nina i Leka su jedan od retkih poznatih parova koji je saopštenjem za javnost obavestio da se razvodi bez iznošenja prljavog veša u medijima. Nakon razvoda svako je krenuo svojim putem, a svakodnevno su u kontaktu zbog sina Lava. Nina je donedavno bila u vezi sa teniserom Filipom Krajinovićem.

Izvor: Blic/Alo!
Foto: branislavlecic/Instagram

Pogledajte još