SPREMNA DA IZGOVORI SUDBONOSNO „DA“: Nevena Božović staje na ludi kamen!

Šarmantna pevačica dugo se trudila da svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti, a već pola godine uživa u ljubavnoj bajci sa pilotom iz Budve, Nikolom Jovanovićem za koga planira da se uda.

Pre nekoliko dana u Crnu Goru su stigli i pevačicini roditelji koji su im dali blagoslov, pa mogu da počinu sa planiranjem svadbe.

- Njih dvoje se ne razdvajaju. Čim je krenula letnja sezona Nevena je sve nastupe, koje je imala u Crnoj Gori prihvatila i tako prebacila poslove na primorje kako bi bila sa Nikolom. Najviše vremena provode u Budvi, a kada su došli njeni roditelji svi smo posumnjali da nešto veliko spremaju - kaže dobro obavešten izvor.

- Pevačicini roditelji su došli u Crnu Goru zbog dve stvari. Da uživaju na crnogorskom primorju sa ćerkom, ali i da odobre velike planove. Jednog popodneva našli su se u restoranu sa ćerkom i njenim izabranikom i uopšte se nisu iznenadili kada im je par rekao da će da se venča. Njeni mama i tata vole Nikolu, on je šarmantan i drag dečko, a prema Neveni se ponaša kao da je kraljica, pa što ga ne bi prihvatili za zeta. Još nisu odlučili gde će biti venčanje niti kada tačno, ali je najbitnije da su oboje srećni - zaključuje izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: nevenabozovicofficial/Instagram

Pogledajte još