ANABELA OČAJNA: Luna Đogani ulazi u "Zadrugu 2"!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Luna Đogani ponovo će se od septembra naći na velelepnom imanju u Šimanovcima!

Njoj je ponuđena suma od 100.000 evra da u drugoj sezoni bude jedna od takmičara, a ona ju je prihvatila jer želi novu priliku da pokaže kakva je zaista.

Njena majka Anabela Atijas očajna je zbog ćerkine odluke, te je kivna na nju otkako Luna presekla i rekla da ostaje pri svom stavu.

Naime, Luna će pokušati da poporavi iskrivljenu sliku kakvu je, nažalost, ostavila u javnosti zbog veze sa pevačem Slobodanom Radanovićem, sada već bivšim suprugom Kristine Kockar.

- Luna je dobila ponudu da se ponovo nađe u rijalitiju iako je nakon izlaska iz "Zadruge" svima stavila do znanja da je završila sa ovakvim šou programom zauvek. Međutim, kako se druge sezone bliži, shvatila je da ima velike šanse da spere blato sa svog imena i narodu zaista pokaže ko je i šta je. Shvatila je koliko joj je popularnost, bez obzira na sve, donelo učešće u "Zadruzi" a kako je izvukla mnogo pouka i učila na greškama, u novu sezonu bi ušla znatno spremnija. Suma od 100.000 evra, koja joj je ponuđena, samo ju je dodatno motivisala da uzme u razmatranje da se ponovo nađe pod budnim okom u rijalitiju. Njena majka Anabela, nikako ne podržava odluku da ona ponovo uđe u Belu kuću zbog toga što je i sama svesna kroz kakvu torturu je prolazila dok joj je ćerka boravila u rijalitiju. Rekla je Luni da nikako ne želi da ponovo prolazi kroz isto, i da sa njom neće progovoriti ako odliči da uđe . U porodici već danima vlada opšte rasulo jer su svi zabrinuti zbog Lunine odluke, a Anabela je vikala: "Ti ćeš opet sebi prirediti pakao. Nespremna si da uđeš tamo i da prolaziš kroz torturu i osude", dok se Luna branila rečima: "Dovoljno sam sposobna da mislim svojom glavom. Ne treba mi drveni advokat. Ionako sam unutra kroz sve sama prošla." Luni je krivo što od najbližih nema podršku sada kada joj je najpotrebnija i sve vreme se nada da će se stvari promeniti - rekao je izvor blizak blogerki.

Izvor: Alo!
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još