ISKRU VOLIM KAO DA JE MOJA: Saša Kovačević o ljubavi sa Zoranom Tasovac i njenoj ćerki

Popularni pevač uživa u vezi sa misicom i ne krije koliko je zavoleo njenu ćerku.

Nedavno je uplovio u ugostiteljske vode kada je zajedno sa porodicom rešio da otvori restoran, a kako kaže, najveću podršku mu daje upravo devojka.

- Zorana mi daje podršku u svakom segmentu. Ona je jako pedantna i voli da se posveti svemu što radi, tako da imam potpunu potporu od nje, kao i od svoje porodice - kaže Saša, i dodaje zbog čega je zavoleo svoju devojku sa kojom je nešto duže od godinu dana u vezi.

- Ona je zaista jedna predivna osoba, mnogo je faktora zbog kojih je volim. Mislim da je prvenstveno jedna od najboljih osoba koje sam upoznao. Nju krasi stvarno mnoštvo lepih stvari - priča sa osmehom.

Inače, njih dvoje su se upoznali na društvenim mrežama, a zatim uplovili u vezu.

- Zoranu sam upoznao na Instagramu. Lajkovali smo jedno drugom fotke i ušli u konverzaciju, a godinu dana kasnije bili smo zajedno.

Kovačević važi za jednog od najzgodnijih muškaraca na našoj estradi, zbog čega ga često opsedaju obožavateljke. Ističe da je za njegov izgled, sem genetike, zadužena i stroga disciplina u vežbanju.

- Disciplina i samo disciplina za sve što radim. Dešava mi se da nekad preskočim trening, ima perioda, ali uvek se trudim da ga odradim ma koliko bio umoran i neispavan, da odvežbam pola sata do sat, koliko god imao vremena. Kontinuitet I upornost moraju postojati. To je ključ svakog uspeha u životu, naravno postoji tu i faktor sreće, ali mislim da je ključ svega u životu istrajnost.

Studiozno priprema svoj solistički koncert, pa zbog toga publika već duže vreme čeka na njega.

- Brat i ja se uvek sto posto posvetimo svemu, tako da bih u slučaju spremanja svog koncerta u Areni voleo da imam bar šest meseci da se studiozno pripremim. Kad god budem osetio da postoji pravi trenutak da izdvojim vreme i posvetim se pripremama, desiće se taj koncert - iskren je on.

Nikada nije krio koliko je vezan za Iskru, ćerku njegove devojke Zorane, koja se pojavila u njegovom spotu za pesmu "Bez tebe me nema".

- Iskru volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće bog zdravlja pa ću se i ja, nadam se, u skorije vreme ostvariti u ulozi oca.

On sa ćerkom svoje devojke ima fenomenalan odnos i ističe da devojčica na njega ne gleda kao na zvezdu.

- Njoj su zvezde Elza i Ana, i to je sve. Mala je, tek tri godine ima. Mada je imala nekoliko izjava za sebe poput "ja sam zvezda", na šta smo se mi svi smejali. Ekstremno je zabavna i prija mi - kaže pevač.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još