TRI SASTOJKA ZA SAVRŠENU SEKS ATMOSFERU: Vreme je za romantično vođenje ljubavi

Preuredite svoju sobu tako da bude prava oaza seksa. Nije potrebno posebno troškaranje, dovoljno je da uradite tri jednostavne stvari.

Bacite nepotrebne stvari

Mnogi naprave grešku i sa kreveta bace jastuke, a na njemu ostave hrpu plišanih igračaka, među kojima seks jednostavno nije ugodan, a svaki intimni trenutak je narušen. Rešite se svih nepotrebnih i suvišnih stvari koje bi mogle da vam ubiju i seksi raspoloženje.

Zapalite atmosferu

Osvetljenje je još jedan seksualni božji dar, a svi ga često zanemaruju. Tama je neugodna, stoga razmislite o malim noćnim ambijentalnim lampicama ili svećama koje bi vaše zajedniče trenutke učinili još romantičnijim. Nije loše imati i lampicu s potenciometrom kako biste mogli da dozirate količinu svetla u sobi, ali naravno, ništa nije toliko romantično kao sveće, pogotovo ako su nekog opojnog mirisa.

Čarobni mirisi

Ako ne živite sa svojim muškarcem, nego samo povremeno razmenjujete nežnosti kad navrati do vas, iskoristite čarobni učinak vašeg parfema. Našpricajte ga na njegov jastuk i tako osigurajte da i u snovima budete s njim. Sobu ispunite mirisnim uljima, svećama i štapićima ili buketom najdražeg cveća.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.