SLOBA PROGOVORIO O LUNINOM ULASKU U "ZADRUGU": Sve je prošlo među nama, ništa se neće dogoditi kad i ja odem tamo!

Luna Đogani je tokom rijalitija "Zadruga" naišla na mnoštvo osuda zbog toga što se zaljubila u oženjenog muškarca, ali i pozitvnih komentara zbog toga što je smogla snage da pred milionskim auditorijumom pokaže svoje emocije.

Bez obzira na sve što se dešavalo, ona je sinoć otkrila da je donela odluku da se još jednom oproba u ulozi zadrugarke, i da ćemo je ponovo od septembra gledati u ulozi zadrugarke.

Sloba Radanović, kao glavni akter ljubavnog trougla Luna - Sloba - Kija, ne krije da je veoma iznenađen odlukom Lune da ponovo uđe u rijaliti:

- Nije moje da to komentarišem. Ne znam, ako ona misli da to tako treba, ja joj želim svu sreću. Očekujem da neće nasedati na provokacije, da će se malo opustiti, da neće sve shvatati lično i da će biti pozitivna - rekao je Sloba.

Razne su spekulacije da li će Sloba nakon Lune doneti odluku da i on bude deo rijalitija, ili makar da se tamo pojavi kao gost na žurci:

- Ne. Na žurkama svakako, ali kao takmičar ne. Kad se budemo videli na tim žurkama neće biti ništa, to je sve bilo pa prošlo. Kad odem tamo ponašaću se profesionalno - naveo je Radanović.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još