Za ponedeljak, 14. jun 2010.

BEOGRAD, 14. juna 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje su posvetili porazu fudbalera Srbije na prvom nastupu na Svetskom prvesntvu u Južnoj Africi i sastanku šefova diplomatije EU na kojem će se danas razmatrati ratifikacija Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

ALO - List prenosi intervju sa premijerom Vlade Kosova Hašimom Tačijem "Neće biti podele Kosova". O jučerašnjem porazu srpskih fudbalera na Svetskom prvenstvu "Glavu gore ranjeni 'Orlovi'!".

BLIC - O porazu srpske reprezentacije u "'Orlovi' pali pri poletanju". Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Đelić kaže u intervjuu: "EU o kanidaturi Srbije tek na jesen". O poskupljenjima u "Mlečni proizvodi i bela tehnika poskupljuju tokom leta".

VEČERNJE NOVOSTI - O Svetskom prvenstvu u fudbalu u "Srbija pala sa penala". "Oprali milione", povom hapšenja deset osoba u policijskoj akciji "Šetač". O vrućini u Srbiji "Vrelo još tri dana".

DANAS - O porazu reprezentacije Srbije od Gane u "Neuspeh na startu". O sastanku Saveta ministara EU u "Španija već ratifikovala Sporazum, kandidatura zavisi od Kosova". List piše i da je glavni i odgovorni urednik Nove srpske političke misli "Đođe Vukadinović tužio Svetislava Basaru, Zorana Panovića i list Danas".

KURIR - O porazu srpskog fudbalskog tima protiv reprezentacije Gane "Uganuli se". List poklanja i raspored svih utakmica na fudbalskom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi".

POLITIKA - O odlasku monaha Srpske pravoslavne crkve iz tri manastira na Kosovu u "Manastiri bez monaha". Povodom dnevnika Ratka Mladića u "'Zemljak': Rekao sam generalu ko je ubio Dadu Vujasinović". Glavni muftija Islamske zajednice u Srbije Muamer Zukorlić kaže u intervjuu: "Nećemo zabiti nož u leđa Srbiji".

PREŠ - Intervju sa predsednikom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem "Tadić se ponaša kao Robin Hud". O porazu srpskih fudbalera na startu Svetskog prvenstva "Razočaranje na startu, ali idemo dalje"!. O hapšenjima u ukviru policijske akcije Šetač "Desetoro uhapšeno zbog pranja 450 miliona!".

Pogledajte još