NIKADA SE NE ZNA NA ŠTA JE ČABARKAPA SPREMAN: Aleksandra otkrila ko će brinuti o ćerki Magdaleni kada počne "Zadruga 2"!

Kako je nedavno Aleksandra Subotić optužila Aleksandra Čabarkapu, oca male Magdalene, za fizičko nasilje, postavlja se pitanje ko će brinuti o devojčici dok je Subotićeva u rijalitiju, čija je prva sezona trajala čak devet i po meseci.

- Magdalenu sam upisala u vrtić i od septembra će prvi put osetiti da postoji neka obaveza. Za početak, moraće da ustaje oko osam ujutro, a do sada je ustajala u jedan sat posle podne. Vaspitavala sam je po sebi, znam da to nije ispravno, ali ona voli da spava duže kao i ja. Formirala sam je po svojim navikama, a sada će morati da se socijalizuje, da nauči da deli stvari sa decom i da se druži - iskreno je priznala svoje greške u roditeljstvu rijaliti zvezda, a zatim dodala:

- Ići će u vrtić u Novom Sadu, a čuvaće je Davidova mama. Neće Karađorđe (prim.aut. otac Aleksandre Subotić) i zato je ljut na mene. On bi voleo da Magdalena opet bude kod njega, ali ja kao savestan roditelj smatram da je bolje da bude kod Bilje (prim.aut. majke njenog emotivnog partnera Davida Dragojevića) jer je ona žensko i odgajila je tri deteta. Lepo je i Karađorđe čuva, ali opet je drugačije kada je muškarac pazi - iznela je svoje mišljenje Aleksandra, da bi potom navela i druge razloge zbog kojih njena ćerka neće ostati u domu svog rođenog dede.

- Pritom i hoću da se skloni iz Kaluđerice i iz cele te priče. Otkud ja znam šta će se sa mojom ćerkom dešavati u Kaluđerici kada mene nema, nikad se ne zna na šta je Čabarkapa spreman. Bolje da je sklonim od tih sukoba. Ja se zasad osećam zaštićeno jer policija dobro radi svoj posao - zaključila je priču Subotićeva.

Izvor: Svet/Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još