LEKARI SE PROTIVE NJENOM ULASKU U ZADRUGU 2: Luna Đogani operisala cistu?!

Blogerka Luna Đogani odlučila je da uđe u "Zadrugu 2", a njena prijateljica je otkrila ono što javnosti nije bilo poznato a dogodilo se između dve sezone spomenutog rijalitija.

Naime, izvor blizak Đoganijevoj tvrdi kako je ona, navodno, operisala cistu na jajniku u strogoj tajnosti.

- Luna je imala operaciju koja nije komplikovana, to je više rutinski zahvat, ali osećala je veliki pritisak. Njena lekarka kaže da su stres i velika tuga koju je bez prestanka osećala verovatno uzrok toga pošto je u "Zadrugu" ušla potpuno zdrava. Operacija je bila uspešna i ona se za sada oseća dobro. Spremna je za novu sezonu rijalitija - istakla je osoba bliska blogerki, dodajući da se ona u Dubai, navodno, sklonila upravo zbog oporavka od ove operacije.

- Lekarka joj je rekla da ni slučajno ne ulazi u "Zadrugu 2" pošto je i više nego očigledno da njeno telo loše reaguje na takav stres. Luna je već potpisala ugovor i odlučna je u nameri da narodu pokaže da se kaje zbog svega što se desilo u protekloj sezoni. Ne shvata da devet meseci u rijalitiju mogu biti kobni po nju - završila je priču prijateljica bivše učesnice jednog od najpopularnijih rijaliti programa.

Luna još uvek nije potvrdila niti demantovala ove navode iako su osvanuli u medijima juče, a sve prethodne priče, za koje je istakla da su lažne, demantovala odmah po objavljivanju.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još