SAMO ZA PUNOLETNE: Nives Celzijus rešila da doprinese borbi za ravnopravnost među polovima, tako što je pozirala gola! (FOTO)

Hrvatska glumica Nives Celzijus još jednom je iznenadila javnost kada je objavila fotografiju na kojoj je skoro naga.

Naime, zanosna brineta je doživela neprijatnost kada joj je jedna žena prišla i rekla da devojke poput nje podstiču muškarce da na suprotan pol gledaju kao na objekte.

Nives je to pogodilo pa je, kako bi adekvatno odgovorila na to, pozirala samo sa jastukom na sebi i obratila se javnosti.

- Kaže meni neka žena da nije u redu što devojke kao ja pomažu muškarcima da lepši pol gledaju kao objekte i kako bih trebala da se solidarišem i pomognem im u borbi za ravnopravnost i da se tako i obučem! Evo, ja ne volim previše odeće na sebi. Vruće mi je i znojim se... Moj komšija preko puta u gaćama kosi travu i nikom ništa. Niko ga ne optužuje da podstiče žene da gledaju muškarce kao objekte. Moj trener je fotografisao torzo, žene se dive pločicama, ni reči o objektima. I kako da se ja sad tačno borim za ravnopravnost tako što se obučem? Tako da umrem od vrućine? Kako je meni u tom slučaju dobro? Šta tačno od toga imaju sve moje istomišljenice? Evo ja bih htela da se neko izbori za sve nas žene, koje se mnogo znojimo pa da i ja lepo mogu u gaćama da kosim, odmah i da pocrnim, a da pritom ne umrem od vrućine.


Autor: Nadlanu.com/B.M.
Foto: nivescelsius/Instagram

Pogledajte još