"ZAHVALJUJUĆI" ŠELDONU: Snima se poslednja sezona "Štrebera"

Iako smo ovu situaciju već imali nekoliko puta, hajde da poverujemo da će se Štreberi sada zaista završiti nakon svoje 12. sezone, a možda i presudni razlog jeste odlazak Džima Parsonsa – Šeldona Kupera lično.

EW javlja da su CBS i Warner Bros.TV odlučili da okončaju Štrebere zato što je Džim Parsons spreman da se bavi i nekim drugim ulogama u životu, a tom prilikom je jednoglasno zaključeno da "nema serije bez Šeldona Kupera".

Tokom svog boravka "u koži" Šeldona, Parsons je nagomilao četiri Emi nagrade, jedan Zlatni Globus, narator je sopstvenog spinofa, "Young Sheldon", i trenutno ima privilegiju da bira uloge kako na filmu tako i na Brodveju.

Parsons i njegove kolege Kejli Kuoko, Džoni Galecki, Kunal Najari Sajmon Helberg, navodno uveliko zarađuju sumanutih milion dolara po epizodi, a da se CBS pitao do kraja - zarađivali bi oni sigurno još "nekoliko sezona".

Galecki je zapravo prvi koji je nagovestio kraj cele priče izjavivši ranije ove godine da je "svima u ovom trenutku sasvim OK da nakon 12. sezone konačno odu kući i vide svoje porodice".

WBTV, CBS i šouraner Čak Lori objavili su zajedničku izjavu povodom odluke da seriji dođe kraj:

- Zauvek ćemo biti zahvalni našim fanovima na podršci koju je serija Štreberi imala tokom ovih dvanaest sezona. Mi, kao i naši glumci, svesni smo postignutog uspeha i zato želimo da vam podarimo epsko finale koje zaslužujete.

Zaista, "Štreberi" je trenutno najbolje rangirana igrana komedija u istoriji televizije. Finalna sezona počinje 24. septembra, a zadnja epizoda emitovaće se tokom maja 2019. godine.

Izvor: IGN Adria
Foto: CBS/Promo

Pogledajte još