SNIMAK DOSPEO U JAVNOST: Sigurnosne kamere zabeležile okršaj Slađane Tomašević i komšinice (VIDEO)

Incident u kom je došlo do sukoba voditeljke "Beogradske hronike" Slađane Tomašević i komšija u njenoj zgradi privukao je pažnju javnosti.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kome se vidi šta se desilo u hodniku zgrade kada je došlo do sukoba.

Prema prvim informacijama, voditeljku je navodno ošamarila komšinica, inače ćerka upravnika zgrade, uglednog psihologa i profesora Bore Kuzmanovića. Do incidenta je došlo nakon što je Tomaševićeva, navodno pocepala papir sa oglasne table koji se ticao sastanka skupštine stanara.

Na sastanku je, objašnjavaju komšije, trebalo da se razgovara o navodnoj nelegalnoj dogradnji stana voditeljke. Stanari navode da ju je Kuzmanović pitao: "Zar ćeš opet da cepaš papire Slađana?", a ona mu je odgovorila: "Pocepaću ga, ko mi šta može?" i nastavila da viče.

- Na žalost, tačno je da se incident dogodio, naravno da sam o tom događaju odmah obavestila nadležne državne organe. Po nalogu Tužilaštva, uzeti su svi potrebni dokazi kao i video snimak sa sigurnosnih kamera zgrade, gde se više nego jasno vidi sam dogašaj. U vezi sa tim, nadležni organi rade svoj posao, i ja ne bih ništa dalje komentarisala. Sve ovo nanelo je nemerljiv stres mojoj porodici i meni - kazala je Tomaševićeva.

Ona je potvrdila i da u zgradi radi nadogradnju, ali je podvukla i da je sve to po zakonu.

Povodom nedavnog incidenta u kome se pominje ime novinarke RTS Slađane Tomašević, koju je, prema pisanju medija, posle prepirke oko nadogradnje udarila stanarka zgrade u kojoj stanuje, reagovala je državni sekretar MUP Biljana Popović Ivković porukom da bilo kakav oblik nasilja ne sme biti društveno prihvatljiv.

- Kada je reč o napadu na Slađanu Tomašević, policija je obavila razgovor sa novinarkom, kao i sa ženom na koju je ukazala da joj je nanela udarac u predelu glave, kao i sa svedocima ovog događaja. Izveštaj, sa snimcima, prosleđen je tužilaštvu na dalje odlučivanje, a istraga će utvrditi da li ovaj incident ima veze sa njenom novinarskom profesijom - rekla je Popović Ivković.

Izvor: Novosti
Foto: RTS - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još