MLADA IZ BOGATE PORODICE: Mateja Kežman se danas ženi na Adi Bojani!

Mateja Kežman i Tara Šumonja uploviće u bračne vode. Njih dvoje će danas izgovoriti sudbonosno "da" na Adi Bojani, samo im kišovito vreme na jugu crnogorskog primorja kvari planove vezanje za proslavu.

Mateja Kežman bio je oženjen Emilijom, dok je Tara bila u braku sa sinom advokata Ace Perišića. Inače, ona je ćerka vlasnika jednog lanca poznatih poslastičarnica.

Tara Šumonja udala sa samo 19 godina za svog vršnjaka Milutina Mutija Perišića. Tara i Muti poznaju se od detinjstva, imaju isti krug prijatelja, dugo su bili nerazdvojni i iz drugarstva je nastala ljubav, a onda su se odlučili na ozbiljniji korak.

- To između Tare i Mutija jeste bila ljubav, ali klinačka. Koliko su bili nezreli pokazuje i to što su ostali svako kod svojih roditelja i nakon sklapanja braka. Viđali su se kao i pre dok su bili u vezi, izlazili sa društvom, zezali se. Inače, za venčanje su napravili žurku, svi smo se dobro napili. Tara je nosila crvenu haljinu, venčali su se 1. januara 2011. godine - govori je sagovornik blizak sadašnjoj devojci Mateje Kežmana i kaže da je siguran da je Kežman znao za Tarin brak jer je ona vrlo otvorena.

- Milutina i Taru znaju svi u Beogradu, i mlađi i stariji. Oboje vole ekstremne sportove i mogli su time da se bave pošto potiču iz bogatih porodica. Muti je sada instruktor kajta na Adi Bojani i u Vijetnamu, a zvali su ga i u rijaliti „Veliki brat“ i nudili mu nedeljni honorar od 500 evra, ali on ih je odbio - priča isti izvor i dodaje da je Tarin bivši muž letos pokušao da se pomiri s njom, i to upravo kada je Šumonja bila s Kežmanom i njegovom decom na Adi Bojani.

- Kada ju je video, ponovo su mu se vratila osećanja, ali Tara ga je otkačila. Rekao mi je da je razume jer ona sada pored Mateje ima sigurnost i sve što je oduvek želela - završava izvor "Starsa", a prenosi "Alo!".

A post shared by Mateja (@kezman888) on

Izvor: Alo!/Kurir/Stars
Foto: kezman888/Instagram

Pogledajte još