POENTA NIJE BILA GOLOTINJA VEĆ BLISKOST MAJKE I DETETA: Jelena Veljača otkrila sve o zabranjenim fotkama na Instagramu!

Hrvatska glumica Jelena Veljača koja je priznala da se razvodi od Dražena Čučeka posle tri godine braka, bila je na udaru javnosti zbog objavljivanja golišavih slika sa ćerkom Lenom, te joj je Instagram obrisao fotke.

Glumicu su prijavili zbog golotinje jer je sa pratiocima podelila sliku na kojoj se kupa u kadi sa ćerkom. Sada je Veljača progovorila o tome i otkrila šta se zapravo desilo.

- Instagram je zabranio dve fotografije, radi se ja mislim o nekim prijavama, zato što fotke koje su meni blokirane, fotke kakve postoje i koja poštuju pravila Instagrama. Jedna od tih je gde sam se kupala sa Lenom u kadi, naravno ne vidi se ni moj ni njen deo tela, ali poenta tih fotki nije bila golotinja već bliskost majke i deteta - počela je Jelena, a zatim nastavila:

- Druga fotka je na kojoj je ona gola bez pelena, ali mutna. Mi živimo u partijarhalnoj sredinama, i u Srbiji i u Hrvatskoj. Hrvatska je patrijarhalnija zbog uticaja katoličke crkve. Velika sam feministkinja i mislim da je jako važno ga govorimo kako se tretiraju žene u našem društvu - zaključila je Veljača.

Izvor: Blic.rs
Foto: jelka12/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.