Konferencija "Kabinet 2018": Poslovni asistenti i sekretari - na prvoj liniji poslovne komunikacije

Prva regionalna konferencija posvećena ljudima koji u svom svakodnevnom radu najviše komuniciraju sa poslovnim partnerima i klijentima, kolegama i nadređenima biće održana 25. i 26. oktobra na obali Srebrnog jezera, u hotelu Danubia Park. U sklopu konferencije “Kabinet 2018”, koju organizuje Centar za edukaciju “Pro Educa” u saradnji sa “Color Media Communications”, pored korisnih i zanimljivih interaktivnih predavanja, biće organizovan i izbor najboljeg poslovnog asistenta/office manager-a/sekretara/ice.

Celoživotno učenje i obrazovanje odraslih, u profesionalnom smislu, najvažniji su preduslovi za poboljšanje kvaliteta poslovanja, povećanje produktivnosti, ali i veće zadovoljstvo poslom. “Kabinet 2018” ima za cilj podršku obrazovanju odraslih, te učesnicima daje mogućnost da praktične savete odmah primene u svojim radnim sredinama, ali i da usvojena znanja i iskustva prenesu svojim kolegama.

Veoma je važno da svaka organizacija – kompanija i institucija prepozna važnost obrazovanja ljudi u administrativnom sektoru. Savremeno doba i novi trendovi poslovanja donose promene, a upravljanje vremenom, timski rad i komunikacija u timu, upotreba društvenih mreža u poslovne svrhe, prepoznavanje i kanalisanje uzroka stresa, te neizostavna asertivna komunikacija, veštine su koje su nezaobilazan dio svakodnevnog suočavanja sa novim trendovima i svakodnevnim izazovima. Upravo ove teme će biti najzastupljenije tokom konferencije “Kabinet 2018”. Osim predavanja, tokom konferencije će biti održano i nekoliko panel diskusija, te izbor najboljih u ovoj profesiji. “Kabinet 2018” će biti najveća do sada konferencija za poslovne sekretare/sekretarice, marketing i PR asistenate, office manager-e, šefove kabineta, recepcionere, administrativno osoblje, odnosno sve one koji su na prvoj liniji poslovne komunikacije.

Centar za edukaciju “Pro Educa” više od 10 godina kontinurano radi na promociji celoživotnog učenja između ostalog i sa 10 organizovanih seminara za administrativno osoblje, osluškujući potrebe tržišta, ali i učesnika prethodno održanih edukacija. Preko 1000 učesnika je prošlo kroz Pro Educa edukacije i saminare i usvojilo nova znanja i iskustva, oni su se međusobno uvezali, ali i uvek rado vraćali.

Sve informacije o konferenciji i nominacijama za izbor najboljeg poslovnog asistenta/office manager-a/sekretara/ice možete pronaći na web sajtu konferencije www.kabinetkonferencija.com

Pogledajte još