MESEC DANA OD SMRTI: Udovica Olivera Dragojevića dirljivim rečima rastužila fanove slavnog kantautora

Udovica Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević otkrila je da i dalje ne može da se pomiri s činjenicom da je jedan od najpoznatijih pevača s ovih prostora preminuo i da dalje ima naviku da ga zove na večeru.

Danas se navršava mesec dana otkako je veliki kantautor izgubio bitku sa opakom bolešću. Brojni Oliverovi fanovi i dalje ne prihvataju činjenicu da je umro, baš kao ni njegova porodica.

- Ne znam šta bih rekla. Evo, mi smo dobro. Bili smo spremni na sve, iako nikad ne možeš biti spreman na sve. Znali smo kako će ići. Niko nikada nije nešto rekao pa onda umro. Čovek se gasi. Eto tako je. Oproštaj ne postoji - rekla je Vesna za 24 sata i otkrila kako je Oliver provodio dane pred smrt.

- Još mi dođe da ga zovem na večeru. Poslednja tri-četiri dana nije govorio, samo je spavao. On je bio optimističan do kraja. Po ceo dan smo provodili s njim u bolnici. Kuvala sam mu ručak i hranila sam ga. To je sve što smo mogli da uradimo. Puštali smo mu pesme koje je voleo da sluša. Ponašali smo se kao da se ništa neće dogoditi. Bio je malo bolje, pa malo lošije. Nismo mi njemu pričali: "Sad je gotovo." Složna smo familija, nema svađanja. Ostali smo bez ikakvih repova i dugova i on je bio miran jer zna da smo mi dobro - rekla je ona.

Popularni pevač preminuo je 29. jula ove godine. Oliveru je prošle godine na sahrani prijatelja naglo pozlilo, a u bolnici je ustanovljeno da ima rak pluća. Zbog bolesti se povukao iz javnosti u svoju Velu Luku, iako je nastupao na koncertu posvećenom borbi protiv tumora u oktobru. Zbog bolesti je morao da otkaže svoja velika dva slavljenička koncerta u Spaladijum areni u decembru povodom 70. rođendana, kojima se silno radovao. Poslednjih mesec dana, pre nego što je izgubio bitku s bolešću, proveo je u splitskoj bolnici.

Izvor: Kurir.rs/J.S.
Foto: aquariusrecordshr/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još