U "ZADRUGU 2" ULAZE NJEGOVE DVE BIVŠE: Kija Kockar prozivala Slobu zbog Mirka i Lune, pevač besno napustio emisiju!

Pevačica Kija Kockar i njen bivši suprug Sloba Radanović prekinuli su svaki kontakt zato što je pobednica Zadruge toliko iznervirala Slobu da je on bacio bubicu i demontstrativno napustio snimanje emisije "Premijera vikend specijal".

Na snimanju nije bilo nimalo prijatno kažu očevidci. Kija je prvo Đoleta Đoganija nazvala Slobinim stricem, aludirajući na Lunu Đogani, a onda je pomenula kako u novu sezonu "Zadruge" ulaze dve njegove bivše, aludirajući na Lunu i pevača Mirka Gavrića. Vezu između Slobe i Mirka pomenula je Miljana kulić u svađi sa Mirkom Gavrićem.

- Ja sam otišao sa snimanja i rekao da neću da imam nikakav kontakt sa njom, posle su me molili da se vratim i ja sam se vratio iz poštovanja prema Pinku, prema svojoj kući, da bi emisija ispala korektno - rekao je pevač.

- Naišao je Đole Đogani, ona je mene provocirala, pa me je onda bocnula za Mirka i Lunu, a ja sam tada rekao "ja neću da učestvujem u ovom cirkusu", bacio bubicu, okrenuo se i otišao. I onda sam se vratio samo iz poštovanja prema svojoj kući. I rekao sam da neću da imam dodirnih tačaka sa njom - pravdao se Sloba.

Izvor: Blic.rs
Foto: sampanjactatica/Instagram

Pogledajte još