ZADOVOLJAN U SVAKOM SMISLU: Pet znakova da muškarac obožava da vodi ljubav sa vama

Uobičajeno je da se devojke stalno brinu da li će im partner ostati dugotrajno zadovoljan. Jedna od mogućnosti da dobijete odgovor na ovo pitanje je analiziranje njegovog ponašanja. Iako šalje neke od sledećih znakova, ne garantujemo da jednom nećete morati poraditi na svom seksualnom životu. Ali, postoje dobre šanse da je trenutno srećan s vama u krevetu...

On inicira seks

Setite se ko je poslednjih nekoliko puta prvi krenuo u akciju. Vi ili on? To pitanje je od krucijalne važnosti za seksualno zadovoljstvo – važnije čak i od učestalosti seksa. Čak i ako svaki dan vodite ljubav, ako jedno od vas nema volje za seksom, rezultat toga je frustracija. Ako pak on pokazuje inicijativu, to je jasan znak da zadovoljan seksom s vama.

Otvoren je za... Sve!

Eksperimentisanje u krevetu odavno nije više tabu tema. Čak ni u dugogodišnjim vezama. S određenim trajanjem veze i poverenjem – raste i hrabrost da izrazimo tajne želje – kao i da ispunimo partnerove. Ispunjava li on vaše želje? Jeste li zbog obostranog zanimanja promenili ustaljenu rutinu? Da li je otvoren za eksperimentiranje? Ako na ta pitanja možete da odgovorite pozitivno, to pokazuje da on ima volje za isprobavanjem nečega novog s vama – zato jer voli zajedničku akciju!

Nema potrebe za razgovorom o seksu

Seks nije tema u vašoj vezi? To je znak da nema ni potrebe da o njemu polemišete – jer ste oboje zadovoljni. Ako seks postane česta tema za diskusiju, onda je moguće da je nastupilo nezadovoljstvo.

Mazi se

Jesu li za vas i njega poljupci i milovanja deo svakodnevice? Onda je vaš koncept seksualnog čina prožet ljubavlju – a ne pukim animalnim traženjem zadovoljstva.

Provodi vreme sa vama

Nažalost, između dece, posla i svakodnevnih izazova ostaje malo vremena za poštenu ljubavnu igru - a ona bi trebalo da bude na vrhu liste prioriteta. Na primer: muškarce koji svaku subotu veče radije provedu u kafani nego sa svojom partnerkom, njihova lepša polovina očigledno ne zanima previše. Ukoliko vaš partner voli seks sa vama uvek će ostaviti vremena za igrice u krevetu.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.