Predstava Terapija u Ateljeu 212

BEOGRAD, 15. juna 2010. (Beta) - Pozorište "Kostolanji Deže" iz Subotice, izvešće u sredu predstavu "Terapija" po tekstu Kristofera Đuranga u režiji Olivere Đorđević, na Velikoj sceni Ateljea 212 u Beogradu, najavljeno je iz tog teatra.

"Predstava 'Terapija' je romantično komična parodija veza, psihoindividualistička nega, romantično-komični ljubavni triler, radionica koja se zasniva na knjigama, časopisima, malim oglasima i ličnom iskustvu, koja obuhvata i elemente terapije, hidroterapija sa šamarima", piše u saopštenju.

U predstavi igraju Marta Bereš, Andrea Erdelj, Arpad Mesaroš, Gabor Mesaroš, Imre-Elek Mikeš, Čaba Ralbovski. Scenografiju je radila Marija Kalabić, a kostim Mirna Ilić.

"Đurangov neurotično-histerični-asimetrični sekstet likova u farsičnoj potrazi za životnim parnjakom i emotivnim utočištem, sam po sebi predstavlja solidan osnov za komički razigran splet scenskih senzacija, a ono što od njega postiže Olivera Đorđević stvar je posebnog pozorišnog reda", piše u saopštenju.

(Kraj

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.