U BIOSKOPIMA OD 11. OKTOBRA: Stigao novi trejler za film "Teška vremena u El Rojalu"

Studio "20th Century Fox" objavo je novi trejler za film "Teška vremena u El Rojalu", intrigantan, napet i uzbudljiv triler scenariste i reditelja Drua Godara. U novom trejleru imamo priliku da vidimo sjajnu glumačku ekipu, u vrtlogu tajni, ubistava i špijunaže.

Radnja filma je smeštena u kasnim 60-im godinama prošlog veka i prati sedam stranaca sa mračnim tajnama, koji se upoznaju u El Rojalu, hotelu koji takođe ima mračnu prošlost. Hotel se nalazi na granici Nevade i Kalifornije, a gosti sami mogu da biraju u kojoj državi će odsesti. Tokom jedne sudbonosne noći, njihovi životi će se isprepletati.

- Dru Godar je popunio lobi hotela El Rojal neverovatnim likovima, i ja ne mogu da dočekam da publika upozna ove zaista jedinstvene ljude, da shvati ko su oni ustvari, i šta ih čini posebnim. To otkriće sigurno neće biti ono što očekuju, ali to i jeste najzabavniji deo filma - objašnjava producent Džeremi Lačam, ističući sjajnu glumu, neverovatne dijaloge i muziku kao najjače adute filma "Teška vremena u El Rojalu".

U glavnim ulogama ćemo gledati Džefa Bridžisa, Krisa Hemsvorta, Džona Hema, Dakotu Džonson i Sintiju Erivo. Film "Teška vremena u El Rojalu" stiže u domaće bioskope 11. oktobra, a do tada pogledajte novi trejler koji će oduševiti ljubitelje trilera i crnog humora.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još