Nemamo šta da izgubimo u meču sa Nemcima

JOHANESBURG, 16. juna 2010. (Beta) - Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Marko Pantelić rekao je u sredu u Johanesburgu da njegova ekipa nema šta da izgubi u duelu sa Nemačkom u drugom kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

"Mi smo stvarno dobra ekipa sa mnogo kvaliteta i stvarno verujem da možemo da pobedimo Nemačku. Ali, prvo moramo da promeniimo sebe, da se svi stavimo u službu tima, da se napunimo pozitivnom energijom, adrenalinom, motivacijom. Nemamo šta da izgubimo", rekao je Pantelić izveštačima srpskih medija iz Južne Afrike.

Srbiji je duel sa Nemačkom praktično jedina prilika da nadoknadi izgubljeno u duelu sa Ganom u kome je poražena sa 0:1. "Nismo uspeli zbog spleta nesrećnih okolnosti, dok će Nemcima ubedljiva igra i pobeda nad Australijom (4:0) biti jak vetar u leđa. Moramo da dignemo glave gore i damo sve od sebe kako bismo se suprotstavili Nemcima", rekao je Pantelić.

Duel Srbije i Nemačke igraće se u petak od 13.30 na stadionu "Nelson Mandela bej" u Port Elizabetu gde se zbog jakih pljuskova u tom primorskom gradu očekuje loš teren. Meč će suditi Španac Alberto Undijano.

Pogledajte još