NE KORISTIM FOTOŠOP: Iva Štrljić o fitnesu, zdravoj ishrani i savršenom telu

Glumica Iva Štrljić nedavno se vratila sa mora i rešila da prenese čitaocima svoje utiske.

Fotografije na kojima poziraš u bikiniju oduševile su mnoge. Kažu: “Jedna od najseksepilnijih glumica“. Kada bi mogla jednom rečju da opišeš, kako bi rekla: “Seksepilna sam zbog...”?

- Verujte mi, nisam ja toga uopšte svesna... Vrlo često čujem takve komentare, pa eto ako to tako deluje, šta da kažem nego hvala na komplimentu... To je jedna fina i ženstvena osobina pa zato hvala na lepim rečima, radujem se zbog nje.

Na jednoj fotografiji sa plaže nemaš ni trunku sala na stomaku, pa su na društvenim mrežama mogli da se pročitaju komentari: „Sigurno koristi fotošop kako bi suzila stomak“. Evo sada možeš da otkriješ tajnu, koristiš li fotošop za fotografije sa mora ili ti tako nešto nije potrebno?

- Cele godine, svakoga dana idem u teretanu, pored toga šetam kilometrima Beogradom pa te svoje šetnje zovem “kaldrma fitnes”. Sad je već taj moj termin postao toliko popularan, pa me često zovu ljudi i pitaju kad ih vodim na “kaldrma fitnes”... Moram da dodam i da se ne sećam kad sam se prejela i vrlo pazim da zdravo živim, zato meni nije potreban fotošop. Pa ja čak ne bih ni umela to da koristim. Nikad nisam ni probala. Pored cvekle, salate, tunjevine, a iznad svega čvrstog karaktera i jake volje, zaista vam nije potrebno ništa osim vašeg tela.

Koja je tajna tvog seksepila?

- Mislim da žena uvek sve treba da začini finom dozom otmenosti i nežnosti. To je sigurno ono što je najprivlačnije kod jedne osobe i ono što uvek ostavlja najsnažniji utisak.

Mnogi kažu da je leto idealno vreme za ljubav. Da li si se ti na moru zaljubila?

- Na more idem samo zbog plivanja i ni zbog čega drugog. Navikla sam da ljude jako zanima da li sam ja zaljubljena, ali mislim da sam uspela i ja da ih naviknem na to da te stvari uvek čuvam samo za sebe. Nemam običaj da se poveravam ni najbliskijim prijateljima. Jednostavno, takva sam. Ljubav je ono što se odvija između dve osobe, dva pogleda, stiska ruke... To je nešto prefinjeno, što se ne deli sa ostatkom sveta.

Kakvi su ti planovi za septembar?

- Radujem se nastavku snimanja serije Radoša Bajića “Šifra Despot” i čekam početak sezone na “Ženskoj televiziji“ na kojoj vodim jednu emisiju nadajući se još nečem novom.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: iva_strljic/Instagram

Pogledajte još