Tori Speling: Fara Foset mi se javila s onog sveta

NJUJORK, 17. juna 2010. (Beta) - Američka glumica Tori Speling tvrdi da joj se tokom spiritističke seanse javila njena bivša komšinica Fara Foset koja je umrla pre nešto manje od godinu dana.

Tori Speling, koja je igrala u seriji "Beverli Hils", ispričala je televizijskoj emisiji Akses Holivud da je imala seansu sa medijumom u nadi da će kontaktirati s ocem, Aronom Spelingom koji je bio producent serije "Čarlijevi anđeli". Umesto oca, njoj se "javila" zvezda prvih "Čarlijevih anđela" Fara Foset koja je umrla 25. juna 2009. posle duge borbe sa rakom.

"Htela je da prenesem poruku njenoj porodici o tome kako joj je i šta se događa, a ja sam pomislila da je izabrala pogrešnu osobu", ispričala je Tori Speling. Pošto je prvo oklevala, Tori Speling je na kraju napisala pismu Rajanu O'Nilu. "Pomislila sam da će reći ili da sam potpuno luda ili `ima tu nečega' jer mi je rekla neke vrlo specifične detalje o stvarima koje treba da im kažem", dodala je i precizirala da joj Rajan O'Nil još nije odgovorio na pismo.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.