KŠ i Telekom Srbija produžili saradnju

BEOGRAD, 17. juna 2010. (Beta) - Košarkaški savez Srbije i kompanije Telekom Srbija produžili su u četvrtak ugovor o sponzorstvu do završetka Olimpijskih igara 2012. godine u Londonu i time stavili tačku na nesporazum o finansijskim aspektima saradnje.

"Postoje potrebe i mogućnosti. Mi znamo šta je nephodno za funkcionisanje saveza, a dobili smo ono što je u ovom trenutku moguće. Juče smo imali sastanak sa ljudima iz Telekoma, na kojem smo na trezven način analizirali sve teme vezane za budućnost košarke i onoga što ova kompanija može", rekao je Kapičić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Kapičić je istakao da je potrebno i da "celo društvo prepozna značaj košarke" i pozvao i ostale kompanije da se priključe Telekomu, koji je generalni sponzor.

Generalni direktor Telekoma Srbije Branko Radujko kazao je da mu je drago što pomenuti nesporazum nije uspeo da pokvari saradnju sa KŠ. "Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom. Kada smo prvi put, pre dve godine, počinjali partnerstvo uslovi su bili još teži nego danas. Tada je bilo malo vere u srpsku košarku, ali je Ivković kao selektor bio garan dobrog i ozbiljnog rada", naveo je Radujko.

Pogledajte još