NEŽNI I ROMANTIČNI ILI VATRENI I DIVLJI: Horoskop otkriva idealne seks poze za svaki znak

Koje seks poze zvezde preporučuju za vaš ili znak vašeg partnera?

Ovan – Stolica za ljuljanje

Ovnovi su nezavisni i odvažni pa je jedino prikladno da isprobate malo “opasniju” pozu. Neka muškarac normalno sedne na stolicu, a preporučljivo je da naslon može malo da se spusti. Zatim se žena popne na njega, tako da su joj stopala pored njegovih bedara. Kontrola je potpuno u njenim rukama.

Bik – Misionarka

Bikovi ne vole da komplikuju u krevetu niti vole da isprobavaju otkačene stvari, pa je misionarska poza idealna za njih. Opustite se i uživajte!

Blizanci – Poza “da, da, da!”

Maštoviti i puni energije, Blizanci bi trebalo da iskoriste svoje predispozicije za pozu u kojoj žena leži potrbuške tako što su joj kukovi tačno na ivici kreveta, pa je donji deo tela na krevetu, a glava i ruke su joj na podu. Muškarac penetrira otpozadi.

Rak – Kaubojka

Nepredvidivi ste u krevetu, ponekad volite grubo, ponekad nežno. Zbog toga je najbolje rešenje da žena bude gore i radi sa svojim muškarcem ono za šta je raspoložena. I vezivanje dolazi u obzir.

Lav – Kašika

Vi ste dramatični pa je glavni deo uzbuđenja za vas izazivanje. Zbog toga je vrlo važna predigra koja može uključiti masažu, striptiz ili jednostavno, lezite zagrljeni. Neka muškarac bude “velika kašika”, a nakon maženja, strast i iščekivanje će vas naprosto dovesti do ludila. Dalje znate kako.

Devica – Tigar i zmaj

Ljudi u ovom znaku su vrlo precizni i analitični. Da biste sprečili previše razmišljanja zbog izbora komplikovane poze, savetujemo vam pozu “tigar i zmaj” u kojoj žena kleči na ivici kreveta a muškarac penetrira otpozadi, stojeći.

Vaga – Poza 69

Obožavate predigru i odlično se ljubite. Iskoristite svoje prednosti kako biste oralno zadovoljili partnera. Posebno zanimljiva poza je ona pod nazivom “dok ide, ide”, u kojoj muškarac leži na leđima s nogama podignutim na naslon, a žena je odozgo u adekvatnoj poziciji za 69.

Škorpija – Poza V

Vrlo ste seksualni i volite da eksperimentišete, pa zaslužujete pozu koju možete da isprobate van spavaće sobe. Kada pronađete dovoljno visoku površinu, obično u kuhinji, žena treba da legne na sam rub i podigne noge na ramena muškarca i da ga zagrli rukama oko vrata kako bi bila u obliku slova V. Neka zabava počne!

Strelac – Zagrljaj u kadi

Puni ste ljubavi i strasti, ali ste i divlji. Idealna poza za vas je da muškarac sedne u kadu, a žena sedne okrenuta prema njemu, sa stopalima pored njegovih bedra.

Jarac – Devojka na vrtešci

Verovatno ste vrlo razigrani u krevetu, što je idealno za pozu u kojoj muškarac leži na leđima, a žena sedne na njega, ali okrenuta je na stranu. Ova poza bi u početku mogla da izazove smeh, no i to je deo zabave!

Vodolija – Trljanje u kadi

Ovaj znak čuven je po tome da voli da eksperimentiše i nema ograničenja. Preporučujemo da kadu napunite malo manje od pola i u nju prvo sedne muškarac, a na njega sedne žena, okrenuta leđima. Uz penetraciju koristite tuš kako biste stimulisali klitoris.

Ribe – Poza lotosa

Ribe su romantične i suptilne pa možete isprobati pozu u kojoj muškarac sedi skrštenih nogu (u turskom sedu), a žena ga zajaše okrenuta prema njemu i obgrli ga rukama i nogama.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još