PRAVU LJUBAV NIKO NE MOŽE RASTURITI: Aleksandra Subotić i David Dragojević se jasnom porukom oglasili pred ulazak u "Zadrugu 2" (FOTO)

Bivši učesnici rijalitija "Parovi", Aleksandra Subotić i David Dragojević danas su pristigli u karantin u kojem će boraviti do sutra, kada zvanično počinje druga sezona "Zadruge".

Kontroverzna buduća učesnica najavila je da je spremna na sve u novoj sezoni rijalitija, ali isto tako da neće dozvoliti da bilo ko naruši njen odnos sa suprugom Davidom, naročito misleći na Lunu Đogani koja je u prethodnoj sezoni podigla najveću prašinu kada je uplovila u vezu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem.

Pored Lune, jedna od ukućanki, sa kojom je kako pišu mediji već zaratila pred sam ulazak u karantin jeste i Mina Vrbaški koju je pozdravila uvredom "Gde si prostitutko" na šta starleta nije imala komentar već je mirno nastavila svoju put do karantina.

Poslednjom objavom na Instagramu, Aleksandra je svima poslala jasnu poruku:

- Poruka je jasna! Pravu ljubav niko ne može rasturiti - napisala je Subotićeva uz fotku na kojoj je pokazala srednji prst dok je razmenjivala nežnosti sa svojim izabranikom.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još